GEZOCHT: Allround personal trainer (15 uur)

DURF JE DE UITDAGING AAN? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Wij zijn op zoek naar degenen die het verschil willen maken – hoe ze zich gedragen, hoe ze samenwerken en hoe ze communiceren. Jouw vaardigheden zijn net zo belangrijk als de klik tussen jou en cliënten.

Vanwege de sterke groei in ons bedrijf, zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe allround personal trainer die (10/20 uur) ons fantastische team wil komen versterken. ZERO23 werkt met zzp’ers. Je kunt part-time starten en doorgroeien naar full-time.

Wij zoeken een allround trainer (m/v) die snel beschikbaar is om ons team in Overveen en Heemstede te versterken.

Functie eisen:
– Basisopleiding zoals CIOS, HBO Sport en Bewegen, SMO, Sportkunde en/of ALO;
– Minimaal 2 jaar werkervaring als groepstrainer of personal trainer;
– Kan personal training, circuit trainingen en boskzaktrainingen geven.

Pré:
– NASM, MILO, Dutch HDA, Overload en/of Chivo.

Gewenste vaardigheden:
– Je bent proactief, flexibel en vooral ondernemend;
– Je ziet toe aan de naleving van de huisregels, veiligheid, netheid en goede orde in de dojo en studio’s;
– Je hebt overtuigingskracht, weet mensen te motiveren.

Interesse in deze fantastische baan bij misschien wel het beste PT bedrijf van Nederland? Mail dan je motivatiebrief, foto en c.v. naar [email protected].

Op basis daarvan wordt je (wel of niet) uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een korte proefsessie.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram