Enorme smile op mijn gezicht
04 augustus 2014 

"Enorme smile op mijn gezicht''

2013 was voor mij een heftig jaar. Met name wat mijn ‘training, lifestyle en voeding’ betrof. Vanaf februari is het allemaal een beetje uit de hand gelopen en langzaam maar zeker kwam ik aan.
Ik zat slecht in mijn vel, voelde me enorm onzeker en dit zorgde ervoor dat ik ging eten. En het eten zorgde ervoor dat ik nog slechter in mijn vel zat en me nog onzekerder voelde.

Resultaat Sanne Dieker

Naar de buitenwereld droeg ik een masker. ‘Alles gaat goed!’, ‘Ja, ik ga nog steeds netjes 3 keer in de week naar de sportschool’. Maar in de tussentijd, op momenten dat ik alleen was en er eten voor handen was, wist ik mij niet te beheersen.

Facebook pagina TLV

In juli of augustus kwam ik via een vriend op de Facebook pagina van TLV terecht. De verschillende artikelen, recepten en motiverende plaatjes/teksten zorgden ervoor dat ik mijn levensstijl nogmaals onder de loep heb gelegd. En ik kwam tot de conclusie dat ik hulp nodig had bij het aanpakken van mijn ‘probleem’. Zo ben ik in oktober 2013 gestart met de online begeleiding.

De eerste maand had ik het nog moeilijk. Ik vond het lastig om ‘lekkere’ (lees: ongezonde!) dingen te laten staan. Nu, 3 maanden later, merk ik dat er verandering is. Ik ben ik mijn hoofd niet meer de hele dag met eten bezig en op het moment dat ik toch iets lekkers (lees: ongezond, maar niet meer zo ongezond als voorheen) neem, heb ik de discipline om een klein beetje te eten. Met kerst viel me op dat ik, tijdens het kerstdiner bij mijn oom en tante, vol zat. Een gevoel dat ik lang geleden voor het laatst gevoeld heb.

En als klap op de vuurpijl ben ik de afgelopen anderhalve week afgevallen, waar de meeste mensen met kerst en de jaarwisseling aankomen.

Beter in mijn vel

De laatste week loop ik met een enorme smile op mijn gezicht rond. En niet voor niets! Ik zit beter in mijn vel, voel me meer zelfverzekerd, mijn relatie heeft een nieuwe boost gekregen en ik ben op weg naar mijn streefgewicht. En dit allemaal op een gezonde manier die – en daar ga ik van uit! – blijvend is.Resultaat-Sanne-Dieker-Training-Lifestyle-Voeding

Nu klinkt dit allemaal enorm positief, maar ik ben ook reëel. Ik ben er nog niet, en dat is de reden dat ik dit jaar, voor het eerst, mijn doelen voor het nieuwe jaar heb opgeschreven en deze prijken in het midden van mijn koelkast.

Het merendeel van deze doelen is gebaseerd op de 6 maanden online begeleiding door Bram en Melvin. En name punt 1 is voor mij belangrijk! De gezonde leefstijl, die ik mij nu eigen probeer te maken, wil ik vasthouden.

Bram en Melvin,
Ik wil jullie via deze weg bedanken voor de eerste 3 maanden. Het heeft mij al erg veel gebracht. Ik ga de komende 3 maanden ook nog vlammen en ik hoop daarna een dikke krul door punt 1 van mijn lijst te kunnen zetten!

Liefs,
Sanne

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen