Recept ei met zoete aardappels, noten en groenten

Ei met zoete aardappels, noten en groenten

 Een mooie mix van verschillende macronutriënten.

Recept ei met zoete aardappels, noten en groenten

Ingrediënten:

 • 150 gram zoete aardappels
 • 5 gram kokosolie
 • 35 gram spinazie
 • 125 gram broccoli
 • 2 eieren (per stuk 66 gram)
 • 100 gram vloeibaar eiwit
 • 20 gram noten 

Bereiding:

 1. Kook de zoete aardappels en broccoli.
 2. Was de spinazie in een sla centrifuge.
 3. Zet het pan op het vuur en doe de kokosolie erin. Bak de eieren en het vloeibaar eiwit erin. 
 4. Doe de spinazie op een bord, snijd de zoete aardappels en broccoli in stukjes en verdeel het over de spinazie. Doe tot slot de noten erover en serveer de eieren uit de pan als laatste toe.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 587 kcal
Koolhydraten 41 gram
Eiwitten 38 gram
Vetten 29  gram

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

4 comments on “Ei met zoete aardappels, noten en groenten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram