Ei met zoete aardappels, noten en groenten
Ei met zoete aardappels, noten en groenten
23 juli 2014 

Ei met zoete aardappels, noten en groenten

 Een mooie mix van verschillende macronutriënten.

Recept ei met zoete aardappels, noten en groenten

Ingrediënten:

 • 150 gram zoete aardappels
 • 5 gram kokosolie
 • 35 gram spinazie
 • 125 gram broccoli
 • 2 eieren (per stuk 66 gram)
 • 100 gram vloeibaar eiwit
 • 20 gram noten 

Bereiding:

 1. Kook de zoete aardappels en broccoli.
 2. Was de spinazie in een sla centrifuge.
 3. Zet het pan op het vuur en doe de kokosolie erin. Bak de eieren en het vloeibaar eiwit erin. 
 4. Doe de spinazie op een bord, snijd de zoete aardappels en broccoli in stukjes en verdeel het over de spinazie. Doe tot slot de noten erover en serveer de eieren uit de pan als laatste toe.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 587 kcal
Koolhydraten 41 gram
Eiwitten 38 gram
Vetten 29  gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
José
Door

José

op 23 Jul 2014

Wauw lekker zeggg

Melvin
Door

Melvin

op 24 Jul 2014

Heel lekker José, echt een aanrader hoor!

José
Door

José

op 23 Jul 2014

Wauw lekker zeggg

Melvin
Door

Melvin

op 24 Jul 2014

Heel lekker José, echt een aanrader hoor!

Reactie plaatsen