‘Doel zonder plan is een droom’
01 september 2015 

‘Doel zonder plan is een droom’

Jarenlang had ik het doel om een sixpack te hebben, ik had immers nog nooit in mijn leven mijn buikspieren gezien. Ik dacht altijd dat ik deze ontwikkelde door veel buikspieroefeningen te doen en op mijn voeding te letten. Samen met de motivatie om te sporten, die is er altijd geweest, en op de voeding letten (lees: mijn lichaam te weinig voeden) bleven de langverwachte resultaten uit.

Na een flinke griep te pakken te hebben gehad in oktober, mijzelf totaal niet fit voelde en oogde, terwijl dit tegenstrijdig is met mijn baan, ook werkzaam in de fitnessbranche, was het voor mij tijd om hulp in te schakelen in de vorm van TLV. TLV volgde ik al een geruime tijd en daarnaast volg ik dezelfde opleiding als Melvin. Tot op de dag van vandaag heb ik hier totaal geen spijt van gehad.

Tijdens de begeleiding, die begin dit jaar is gestart, heb ik zoveel meer geleerd, meer progressie geboekt en voor elkaar gekregen dan het aantal jaren dat ik al lid was van een sportschool.

Veel te weinig at

Mijn grootste probleem is altijd geweest dat ik gewoon veel te weinig heb gegeten, niet op de macro’s heb gelet en altijd het zelfde rondje deed in de sportschool. Dankzij TLV heb ik duidelijke handvatten toegereikt gekregen waardoor ik nu eindelijk mijn gedroomde resultaat heb weten te halen. Voor mij heeft het daadwerkelijk geholpen om iedere gram die ik in mijn mond stop af te wegen en in te vullen in mijn voedingsdagboek. 

Snel antwoord

Wanneer ik een vraag had of ergens mee zat kon ik mij altijd wenden tot Melvin en Bram. De ene keer kreeg je antwoord sneller dan de andere keer maar dat was, voor mij, totaal geen probleem. Verder vind ik het heel goed van de mannen dat ik zeer gericht feedback op mijn voeding, ieder wit bolletje werd door ze gespot en geadviseerd om er een bruine of volkoren broodje van te
maken. 

Je doet het allemaal voor jezelf

Het belangrijkste om te weten, voor toekomstige deelnemers, je doet het allemaal voor jezelf. Hiermee bedoel ik te zeggen dat ieder voedingsmiddel wat je extra eet en niet opgeeft, je alleen jezelf er mee hebt. Melvin en Bram willen je helpen om je doel te bereiken, en doen alles ervoor wat er in hun macht ligt om dit te verwezenlijken. Maar dan moet jij zelf er ook voor willen gaan. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

Mannen, nogmaals bedankt!

Statistieken van Brian:

Gewicht: Week één 79kg / Week twaalf 72,2 kg
Middelomtrek: Week één 87 cm / Week twaalf 77 cm
Schouderomtrek: Week één 77 cm / Week twaalf 77 cm

Wil jij net als Brian ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen