Vitamine D3!

Vitamine D3 en de toegevoegde waarde ervan

VItamine-D3-TLV

Vitamine D3 en vele andere supplementen die allemaal in verschillende potjes en eenheden te verkrijgen zijn. Zorgen dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt nou wel en waarom dan eigenlijk? Wij hebben een top 5 gemaakt van de supplementen die jou wel helpen om je doelstelling te behalen, vitamine D3 is één van deze “Top 5 supplementen die wel werken van TLV.”

Waarom vitamine D3?

Vitamine D3, bekend als de zonnevitamine, is een vitamine die je niet of nauwelijks binnen krijgt via je voeding. Het is daarom aan te bevelen om het in bepaalde jaargetijden (winter en lente) extra te nemen. Ook voor andere type huidskleuren (onder andere bruin) is het goed om extra vitamine D3 binnen te krijgen.

Wat doet vitamine D3?

Vitamine D3 zorgt samen met calcium voor sterke botten. Uit onderzoek is gebleken dat vitamine D3 in combinatie met calcium botverlies kan beperken, een positieve invloed heeft op de botdichtheid en dat het zelfs het risico op botbreuken kan verkleinen. Ook kan vitamine D3 wel eens een uitkomst bieden als je last hebt van spierzwakte of spierkrampen. Als je een tekort hebt aan vitamine D3 dan kan dit namelijk gepaard gaan met spierzwakte en spierkrampen. Ook zorgt voldoende vitamine D voor een beter evenwichtsgevoel.

Wil jij meer weten over de top 5 supplementen? Lees dan:”Top 5 supplementen die wel werken van TLV

Over de schrijver
Reactie plaatsen