Chocolade pannenkoeken met blauwe bessen en gojibessen
13 juni 2016 

Chocolade pannenkoeken met blauwe bessen en gojibessen

De chocolade pannenkoeken met blauwe bessen en gojibessen zullen een ware smaaksensatie voor je mond zijn. Het is een verrukkelijke combinatie van verschillende ingrediënten die samen voor heerlijke volle chocolade pannenkoeken zullen zorgen. Het recept is eenvoudig te maken, waardoor je niet veel tijd in de ochtend kwijt hoeft te zijn aan de voorbereidingen. Chocolade pannenkoeken zijn echt overheerlijk en doordat alles gemixt is, heb je niet het idee dat één smaak overheerst. De blauwe bessen en de gojibessen geven een extra dimensie aan de chocolade die je erdoorheen proeft.

Ingrediënten

  • 2 eieren (M)
  • Eiwit van 2 eieren (M)
  • 80 gram havermout
  • 40 gram blauwe bessen
  • 30 gramgoji bessen
  • 1 theelepel cacaopoeder
  • 30 gramwhey eiwit (aardbei)
  • Scheutje water
  • 2 theelepels kokosolie

Bereiding

  1. Week degoji bessen een paar minuten in heet water en was de blauwe bessen onder de kraan.
  2. Mix met een staafmixer alle ingrediënten bij elkaar tot een mooi pannenkoeken beslag.
  3. Maak van het beslag een aantal pannenkoeken in een koekenpan. Bak de pannenkoeken in kokosvet.
  4. Pannenkoeken laten afkoelen en lekker opeten.

Voedingswaarde

2 personen 

  • Calorieën 752 kcal
  • Koolhydraten 73 gram
  • Eiwitten 59 gram
  • Vetten 24 gram
Over de schrijver
Reactie plaatsen