Recept bananen pannenkoek
De Bananen pannenkoek is echt een verwennerij voor je smaakpapillen, laag in vetten, hoog in eiwitten en heel gezond. Ze zijn lekker licht en je kunt er eenvoudig een glutenvrije bananen pannenkoek van maken. Deze bananen pannenkoek is echt geweldig en binnen 10 minuten kun je jouw smaakpapillen verwennen!
Ingrediënten
- 1 banaan
- Eiwit van 2 eieren (XL)
- 15 gram whey eiwit isolaat (vanille)
- 90 gram havermout
- ½ theelepel kaneel
- 125 gram magere kwark
- 2 theelepels kokosolie
Bereiding
- Breek of snijd de banaan in stukken Doe alle ingrediënten in een grote kom/schaal
- Mix het geheel met een staafmixer (of doe alles in een blender) tot een mooi besslag
- Verhit de kokosolie in de pan en schenk met een soeplepel het beslag in de pan
- Bak beide kanten een paar minuten. Serveer de pannenkoekjes met blauwe bessen en honing
- Maak kleine pannenkoekjes (+/- 10 stuks)
Voedingswaarden (5 stuks met toppings)
- Calorieën 395 kcal
- Koolhydraten 61 gram
- Eiwitten 24 gram
- Vetten 4 gram