recept bananen pannenkoeken

Bananen Pannenkoeken Als Ontbijt!

Een lekker ontbijt: de Bananen pannenkoeken

De bananen pannenkoeken, die je binnen 10 minuten ’s ochtends kunt maken. Heerlijk en goed van smaak door het toevoegen van een beetje kaneel. De banaan geeft de pannenkoek een extra volle smaak, zodat je goed wakker kunt worden. Dit is een ontbijt voor iedereen die goed de dag wil beginnen en de bananen pannenkoeken zitten vol eiwitten en zijn laag in vetten.

Ingrediënten

 • 1 rijpe banaan (M)
 • 2 eieren (M)
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1 theelepel kokosolie
 • Kaneel naar smaak

Bereiding

 1. Mix met een staafmixer (of blend het) de banaan en de eieren.
 2. Voeg het bakpoeder toe en mix het nogmaals met een staafmixer.
 3. Zet de pan op het vuur en doe de kokosolie erin. Bak de pannenkoekjes aan weerszijden bruin.
 4. Serveer de pannenkoekjes op een bord en doe de kaneel erover.
 • 342 calorieën
 • 28 gram koolhydraten
 • 18 gram eiwitten
 • 17 gram vet

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier op: Recepten

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram