Bananen Pannenkoeken Als Ontbijt!
10 juni 2016 

Bananen Pannenkoeken Als Ontbijt!

Een lekker ontbijt: de Bananen pannenkoeken

De bananen pannenkoeken, die je binnen 10 minuten ’s ochtends kunt maken. Heerlijk en goed van smaak door het toevoegen van een beetje kaneel. De banaan geeft de pannenkoek een extra volle smaak, zodat je goed wakker kunt worden. Dit is een ontbijt voor iedereen die goed de dag wil beginnen en de bananen pannenkoeken zitten vol eiwitten en zijn laag in vetten.

Ingrediënten

 • 1 rijpe banaan (M)
 • 2 eieren (M)
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1 theelepel kokosolie
 • Kaneel naar smaak

Bereiding

 1. Mix met een staafmixer (of blend het) de banaan en de eieren.
 2. Voeg het bakpoeder toe en mix het nogmaals met een staafmixer.
 3. Zet de pan op het vuur en doe de kokosolie erin. Bak de pannenkoekjes aan weerszijden bruin.
 4. Serveer de pannenkoekjes op een bord en doe de kaneel erover.
 • 342 calorieën
 • 28 gram koolhydraten
 • 18 gram eiwitten
 • 17 gram vet

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier op: Recepten

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen