Afscheid van twee geweldige coaches
Afscheid van twee geweldige coaches
27 augustus 2015 

Afscheid van twee geweldige coaches

Vandaag neem ik na een half jaar afscheid van twee super geweldige coaches.

Half jaar lang keihard gewerkt

We hebben hard gewerkt aan mijn training, lifestyle en vooral de voeding. Nu sta ik er alleen voor, maar met wat ik van Bram en Melvin heb meegekregen moet het gaan lukken. Ik ben super trots op deze mannen en op mezelf! Mannen bedankt! Iedere keer werd ik ook blij van die positieve berichten van jullie en dacht ik: “Kijk Marion, je bent echt goed bezig!”. 

In het afgelopen half jaar zijn er een hoop dingen veranderd. Mijn eerste doelstelling was om weer “normaal” te gaan eten en dat is gelukt. Het gaat super goed! Mijn tweede doelstelling was meer spieropbouw. Ik ben al heel blij met mijn eerste doelstelling en ga zeker zo verder. Ik zit veel beter in mijn vel. Alleen het meer eten vind ik nog ontzettend moeilijk. Die spieren zijn er gelukkig, dus ik vind het ook al heel goed zo.

Ik hoef er niet meer over na te denken

Alles voelt verder ook erg goed en ik hoef er niet meer zo bij na te denken, het is steeds meer een gewoonte geworden. Verder voel ik mij veel energieker, wat erg prettig is. De variatie vind ik ook nog een lasting puntje, maar het gaat allemaal steeds iets makkelijker en op internet is genoeg variatie te vinden.  De weekenden vind ik soms wel moeilijk. Het eten is goed te doen, ook als we ergens eten probeer ik het juiste te kiezen, wat ik overigens heerlijk vind, maar de avonden zijn wel moeilijk: wijntje, wat lekkers…

In één woord GEWELDIG!

Deze, voor mij enorme, vooruitgang heb ik zeker ook aan jullie te danken, alleen had ik het nooit gered, ik ben zo blij met jullie!!! Ik wil jullie nog hartelijk danken daarvoor! Ik heb echt zo veel aan jullie gehad, in één woord GEWELDIG! Als het mij niet alleen gaat lukken weet ik jullie te vinden!

Marion

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen