Recensie voor personal training

Afscheid van twee geweldige coaches

Vandaag neem ik na een half jaar afscheid van twee super geweldige coaches.

Half jaar lang keihard gewerkt

We hebben hard gewerkt aan mijn training, lifestyle en vooral de voeding. Nu sta ik er alleen voor, maar met wat ik van Bram en Melvin heb meegekregen moet het gaan lukken. Ik ben super trots op deze mannen en op mezelf! Mannen bedankt! Iedere keer werd ik ook blij van die positieve berichten van jullie en dacht ik: “Kijk Marion, je bent echt goed bezig!”. 

In het afgelopen half jaar zijn er een hoop dingen veranderd. Mijn eerste doelstelling was om weer “normaal” te gaan eten en dat is gelukt. Het gaat super goed! Mijn tweede doelstelling was meer spieropbouw. Ik ben al heel blij met mijn eerste doelstelling en ga zeker zo verder. Ik zit veel beter in mijn vel. Alleen het meer eten vind ik nog ontzettend moeilijk. Die spieren zijn er gelukkig, dus ik vind het ook al heel goed zo.

Ik hoef er niet meer over na te denken

Alles voelt verder ook erg goed en ik hoef er niet meer zo bij na te denken, het is steeds meer een gewoonte geworden. Verder voel ik mij veel energieker, wat erg prettig is. De variatie vind ik ook nog een lasting puntje, maar het gaat allemaal steeds iets makkelijker en op internet is genoeg variatie te vinden.  De weekenden vind ik soms wel moeilijk. Het eten is goed te doen, ook als we ergens eten probeer ik het juiste te kiezen, wat ik overigens heerlijk vind, maar de avonden zijn wel moeilijk: wijntje, wat lekkers…

In één woord GEWELDIG!

Deze, voor mij enorme, vooruitgang heb ik zeker ook aan jullie te danken, alleen had ik het nooit gered, ik ben zo blij met jullie!!! Ik wil jullie nog hartelijk danken daarvoor! Ik heb echt zo veel aan jullie gehad, in één woord GEWELDIG! Als het mij niet alleen gaat lukken weet ik jullie te vinden!

Marion

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram