7,5 KG eraf in 6 maanden tijd!
06 april 2016 

"7,5 KG eraf in 6 maanden tijd!"

7,5 kg eraf in 6 maanden tijd, dit had ik nooit durven dromen! Ik heb persoonlijke ontzettend genoten van dit hele proces dat ik bij TLV heb kunnen meemaken en heb dan ook echt super veel geleerd. Het was voor mij ontzettend prettig dat het elke week maar kleine aanpassingen waren. Hierdoor kon ik het een stuk eenvoudiger volhouden en was het niet teveel informatie in één keer. De stukken die opgestuurd werden waren erg interessant en heeft me meer laten nadenken over de keuzes die ik in het dagelijks leven maak.

Ik heb niet alleen maar over voeding en fitness geleerd, maar ook veel over  verschillende dingen die je in het dagelijks leven doet. Al met al sta ik een stuk positiever en makkelijker op. Ook heb ik steeds meer zin om te trainen. Dit is dan ook een van de voornaamste redenen dat ik door ben gegaan met de trainingsschema’s. Doordat ik een trainingsschema klaar heb staan, ga ik een stuk sneller en makkelijker naar de sportschool. Ik wil door blijven groeien en zal dus ook zeker doorgaan met alle adviezen die ik heb ontvangen.

Al met al heb ik veel geleerd, maak nu veel gezondere keuzes en sta ik een stuk prettiger in het leven.

Wil jij je ook fitter en vitaler voelen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen