6% lichaamsvet en zo'n 12kg kwijt

In 2010 ben ik begonnen met sporten om af te vallen en tegelijkertijd mijn conditie te verbeteren.

TLV online begeleiding

Het ging goed tot ik in 2014 op een plateau kwam en er niets meer af ging. Ik volgde Bram, Melvin en TLV al een tijdje via facebook en toen zij met een aanbieding voor begeleiding kwamen, besloot ik het te proberen.

Nadruk op hoeveelheden en frequentie

Ik startte met 6 maanden en ik werd meteen overladen met informatie. Wat geadviseerd werd om te eten, waar op te letten. Wat mij verbaasde was dat niets werd afgeraden om te eten. De nadruk werd gelegd op hoeveel en de frequentie.  Bijna elke week krijg ik artikelen opgestuurd met zeer interessante informatie die vaak mijn kijk op bepaalde zaken veranderde. In de positieve zin. Testimonial-Voorkant

Pittige trainingsschema’s

De trainingsschema’s van Bram en Melvin zijn altijd pittig en pushen tot de limit. Elke 4 weken krijg ik nieuwe schema’s en er zitten altijd nieuwe oefeningen tussen. Soms minder prettige oefeningen, maar de nut en voortgang die ik daarmee boekte werd altijd zichtbaar.

Nu al een mooi resultaat

Nu ruim een jaar verder ben ik ruim 6% lichaamsvet en zo’n 12kg kwijt, maar het belangrijkste is de kennis die ik met TLV heb opgebouwd en de manier hoe ik nu naar voeding kijk.

Online begeleiding

Wil jij ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram