3 jaar geleden was het tijd voor verandering

“Nadine won via Gezondblog 6 maanden online begeleiding”

3 jaar geleden was het tijd voor verandering. Ik tikte de 100 kilo aan en er moest wat gebeuren! Het ging met ups en downs. Eerst ga je minder eten en meer bewegen. Ik viel 20 kilo af, maar mijn rondingen waren verdwenen en mijn energie leven behoolrlijk laag. Je verdiept je steeds meer op het gebied van voeding en sport.

Wat is nou de waarheid?

Nu is het wel zo dat er online veel maar dan ook heel veel te vinden is! Het ene topic spreekt het andere topic net zo hard weer tegen. Wat is nou waarheid? Wat is echt gezond en wat is commercieel? Wat zou het geweldig zijn om hier een stukje begeleiding in te krijgen. Op gezondheidblog waar ik regelmatig te vinden ben werd een win actie aangeboden. Stuur een stukje in en win een half jaar online begeleiding van de toppers Bram en Melvin. Dat klonk natuurlijk super een half jaar begeleiding van je eigen personal trainers. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een stukje ingestuurd. 

Een week later had ik een mailtje in mijn inbox dat ik, samen met nog iemand, een half jaar begeleiding had gewonnen van TLV training, lifestyle en voeding. Ze namen contact met me op en we gingen meteen van start. Het begint met een soort van behandelingsplan opstellen waar je doel centraal staat. Je eigen persoonlijk doel is je leidraad naar dat specifieke doel toe. Deze is dan ook van groot belang dat je dit voor jezelf duidelijk hebt. Mijn doel was 10 kilo afvallen en wat rondingen kweken.

Ongelooflijk veel goede informatie

Ik had al een heel lijstje klaarliggen met allemaal vragen die ik Bram en Melvin wou gaan vragen. Voornamelijk op het gebied van voeding. Nou ik denk dat er uiteindelijk misschien 2 of 3 vragen zijn overgebleven van mijn waslijst. Zo ongelooflijk veel goeie informatie krijg je toegestuurd van Bram en Melvin. Het liefst had ik dat ze me in week 1 al week menu’s zouden toe sturen of me precies zouden vertellen hoe mijn ontbijt, lunch en diner de komende 6 maanden er uit zou gaan zien.

Maar de afgelopen maanden heb ik zeker geleerd hoe belangrijk is het is om dit zelf te doen. Het is namelijk geen dieet wat je volgt maar je gaat je ‘livestyle’ veranderen. Dit wordt heel mooi opgebouwd door kleine opdrachtjes die je wekelijks via de mail krijgt. Deze opdrachten vallen onder drie kopjes training, lifestyle en voeding. En je krijgt een trainingsschema toegestuurd voor de eerste 4 weken waar je meteen mee aan de slag kan. (Om de 4 weken wordt je trainingsschema vernieuwd)

Een klein voorbeeld van mijn 2e week:

– Lifestyle: slaap minimaal 8 uur en ga sowieso voor 23:00 slapen.
– Training: verzwaar met gewichten daar waar mogelijk is.
– Voeding: minimaal 3 koppen groene thee, 2 glazen frisdrank per dag minder, tussendoortje (koek/snoep/chips) vervangen door 50 gr groente, vermijd Light producten, bak in kokosvet of roomboter.

Alles in kleine stapjes

Verder krijg je een boodschappenlijstje met basisproducten die je in huis haalt en uitgebreide informatie over specifieke producten en hoe je in bepaalde situaties moet handelen. Zo krijg je elke week een mail waardoor je weer nieuwe dingen leert en alles stapje voor stapje toe kan passen in je dagelijkse leven. Want 1 ding is zeker je ‘lifestyle’ omgooien doe je in kleine stapjes want makkelijk is het zeker niet. Maar juist door deze fijne informatie heb je een paar goeie handvatten waardoor je goed kan doorzetten.

Je begint fanatiek waardoor je na de eerste 4 weken als resultaten gaat zien. Dit werkt behoorlijk motiverend! Maar de downs krijg je ook zeker. Zo zat bij mijn traject de december maand er tussen waardoor ik het soms behoorlijk moeilijk had. Maar ook hier slepen Bram en Melvin je door heen! Motiverende woorden en weten dat je altijd bij ze terecht kan maakt het dat je het elke keer weer oppakt!

Wat een resultaat!

Zo zijn mijn resultaten na deze geweldige 6 maanden dan ook verbluffend. Die 10 kilo is er af! En ben zeker 10 cm van mijn buikomvang kwijt. Je resultaten volgen Bram en Melvin op de voet doordat je om de 4 weken je maten op je account bijhoudt en voor, achter en zij aanzicht foto’s toestuurd. Zo krijg je een duidelijk overzicht van je voorgang.

Ik kan nog zoveel meer vertellen maar je moet het mee maken! De uitgebreide training schema’s die specifiek op jou aangepast worden, de heldere uitleg over je voeding en de veranderingen in je dagelijks leven waar jezelf nog nooit over nagedacht hebt. Ook krijg je een eigen account waar je alles tot in de detail kan bijhouden, veel informatie kan vinden en je contact kan maken met gemotiveerde mensen.

Bruisend van leven en vol energie is het enige wat ik nog kan doen, Bram en Melvin bedanken voor deze geweldige afgelopen 6 maanden! Zonder hun was ik niet geweest waar ik nu ben!

Bedankt!

……….
Wil jij ook lekker in je vel zitten? Strak de zomer in of gewoon gezonder leren leven? Neem dan hier contact met ons op.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram