De lekkerste limoen limonade

De lekkerste limoen limonade

Tegenwoordig staan de supermarkten vol met limonade producten die allerlei voedingstoffen bevatten waar het lichaam weinig aan heeft. Wij noemen dit ook wel vulling i.p.v. voeding. In dit artikel geven wij jou dé oplossing!

Video: De lekkerste limoen limonade

Ingrediënten

  • 6 limoenen
  • Agave siroop/honing of suiker
  • Munt

Optioneel: ijsklontjes

Bereiding Limoen limonade

  1. Je wast de limoen goed voordat je het gaat gebruiken;
  2. Je snijdt de limoenen doormidden;
  3. Je perst de limoenen in een kommetje en voegt de agave siroop toe;
  4. Vervolgens giet je het geheel in een grote kan en de resterende ruimte vul je op met water;
  5. Om het geheel wat gezellig te maken voeg je nog schijfjes limoen toe en eventueel wat munt’];
  6. Vervolgens schenk je het geheel in een mooie beker of glas.

Wil je nog meer soorten limonade zien? Klik dan hier.

En wist je dat 100 gram limoen 88 % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid(ADH) aan vitamine C bevat.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram