Fightclub

Fightclub is een intensieve vorm waarbij je allerlei trappen, stoten en knieën leert te geven. Het (kick)boksen is een intensieve sport die door veel mannen en vrouwen beoefend wordt. Je krijgt er een top conditie van en je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. Tijdens de trainingen ga je allereerst de basis bewegingen leren, dit ga je uiteindelijk toepassen op pads of een bokszak. Doordat het om persoonlijke sessies draait kan het tempo zo hoog of zo laag liggen, we kijken naar wat jij prettig vindt. Iedereen die op zoek is naar (kick)bokslessen in de omgeving Bloemendaal kan van de trainingen gebruik maken, ongeacht leeftijd of geslacht.

Aanbod Fightclub

Zaktraining Low Impact

Bij deze vorm van kickboksen wordt alleen gebruik gemaakt van de bokszak. De low-impact-lessen zijn vooral bedoeld voor beginners en iedereen die het nog enigszins rustig aan wil doen.

Zaktraining High Impact

Ook bij deze vorm van kickboksen wordt gebruik gemaakt van de bokszak. De lessen zijn geschikt voor mensen die meer ervaring hebben met boksen of graag wat zwaarder willen trainen. 

Personal training op de pads

Training met Pads

Bij deze vorm van kickboksen maken we gebruik van pads. Het is een uitdagende en effectieve manier om je conditie te verbeteren. Bovendien helpt het je om beter met stress om te gaan.