zeven arm oefeningen voor thuis

7 arm oefeningen voor thuis

In dit artikel gaan wij 7 arm oefeningen voor thuis laten zien. Veel mensen zijn gebonden aan hun huis, omdat ze door allerlei redenen niet naar de sportschool kunnen gaan. Wij gaan jou in deze training 7 arm oefeningen laten zien om je armspieren te trainen, waardoor je strakke en sterke armspieren ontwikkeld.

Video: 7 arm oefeningen voor thuis

Samenvattend:

  1. Small push-up / knieeen
  2. Judo push-up
  3. Dippen
  4. Zwaar voorwerp triceps kick back
  5. Zwaar voorwerp Triceps overhead extension
  6. Zwaar voorwerp Biceps hammer curl
  7. Zwaar voorwerp seated Biceps curl

Je doet alle 7 oefeningen achter elkaar. Vervolgens heb je minimaal 1 minuut rust. Als je een beginner bent adviseren wij om met één ronde te beginnen en je kunt dit natuurlijk altijd nog verder uitbouwen.

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram