Algemene warming up met een stok

Algemene warming-up met stok voor je training

Een warming-up is een essentieel onderdeel van je trainingen en moet nooit overgeslagen worden. Zowel fysiek als mentaal is dit een goede start van je training. Toch wordt dit onderdeel vaak overgeslagen en dat is zonde. Daarnaast kan het ook blessures voorkomen.

Wij geven je in deze video een aantal oefeningen voor de algemene warming-up die je met een stok uitvoert.
1. Squat
2. Lunge
3. Push Press
4. Barbell Row
5. Deadlift
6. Rototatie

Video: algemene warming-up met stok

Heb jij onze andere specifieke warming-up vormen al een keer gezien?

Bedankt voor het kijken en tot snel!

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram