Medicine ball workout

Medicine ball workout!

De medicine bal workout! Hieronder 8 oefeningen die je in circuitvorm kan doen voor een full body workout. Deze 8 medicine ball oefeningen zorgen ervoor dat je het hele lichaam kunt trainen. Door alle oefeningen in circuitvorm te doen, pak je alle spiergroepen. Hierdoor is de medicine ball een geschikt trainingsattribuut om overal te gebruiken waar je ook bent.

De medicine ball is een bal dat met zand verzwaard is en in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is. Het geeft het hele lichaam een andere spierprikkel dan het normaal gewend is van apparaten of compound oefeningen. Dit maakt de medicine ball ideaal voor circuit trainingen, waarvan wij er hieronder eentje van uitleggen.

Je kunt de medicine ball ook thuis gebruiken of meenemen naar je werk. De medicine ball is klein en compact en kan daarom gemakkelijk vervoerd worden. Het is een trainingsattribuut dat voor jong en oud beschikbaar is!

“Wil je nog meer oefeningen en informatie over de medicine ball. Klik dan hier

 8 medicine ball oefeningen

“Check ons YouTube kanaal voor nog meer medicine ball workout video’s! Klik hier”

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram