Recept voor chocolade repen met brinta

Chocolade eiwitrepen met brinta 

Recept Chocolade eiwitrepen met Brinta

Maak je eigen heerlijke chocolade eiwitrepen met behulp van dit gerecht. De repen bevatten veel koolhydraten en eiwitten. Je kunt de repen bewaren in de koelkast en op ieder gewenst moment eten. De repen maakt je als volgt:

Ingrediënten

 • 100 gram whey eiwit chocola
 • 50 gram Brinta
 • 2 ½ eetlepel honing
 • 1 ¼ eetlepel pindakaas
 • 1 eetlepel cacao poeder
 • 1 eetlepel cacao nibs
 • 70 gram amandelmelk

Bereiding

 1. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed tot een mooi beslag. Het beslag moet redelijk vast zijn en niet te plakkerig.
 2. Verdeel het beslag op een taartbodem en druk plat tot de gewenste dikte is bereikt. Je kan eventueel ook vormpjes gebruiken om de repen meteen te vormen.
 3. Leg de repen voor ongeveer 30-60 minuten in de koelkast.
 4. Haal het beslag uit de koelkast en snijd het geheel in repen naar de gewenste grootte.
 5. Bewaar de repen in de koelkast.

Voedingswaarde totaal

Calorieën  925 Kcal
Koolhydraten  68 gram
Eiwitten 96 gram
Vetten 30 gram

Probeer ook eens deze repen van dadels en kokos! Het recept vind je hier.

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram