Recept mango peren smoothie

Mango peren smoothie

Recept mango peren smoothie

Een geweldige mango peren smoothie, gemaakt van vers fruit! Deze smoothie is snel klaar te maken en geschikt voor mensen die te weinig fruit op een dag eten of daar niet zo van houden. De combinatie van zoete mango, rijpe peer en verse citroensap kan ervoor zorgen dat dit wel eens één van de lekkerste smoothies wordt die je ooit hebt gedronken.

Blijf er wel bewust van dat deze gezonde smoothie ook calorieën bevat, dus neem er niet té veel van!

Ingrediënten

 • 1 mango (S)
 • 1 peer (L)
 • 20 gram gebroken lijnzaad
 • 1 gram kardemompoeder
 • 25 gram verse citroen sap

Bereiding

 1. Schil de mango en peer en snijd ze in stukjes
 2. Knijp het citroensap uit in de blender en doe alle ingrediënten in de blender en blend het tot een mooi geheel.
 3. Dien het tot slot op in een glas.

Voedingswaarden

 • 376 kcal
 • 62 gram koolhydraten
 • 5 gram eiwitten
 • 7 gram vetten

Bent u een echte smoothie fan? Probeer dan ook eens onze paarse proteïne smoothie. Klik hier voor het recept!

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram