ZERO23 Trainer: Bram Crans

PASPOORT Bram Crans

Naam: Bram Crans
Leeftijd: 20-07-1991
Woonplaats: Haarlem
Burgerlijke staat: Relatie
Sportspecifieke achtergrond: Judo en Crossfit
Functie: Mede-eigenaar en trainer/coach

Hoe ben je bij Zero23 terechtgekomen?
Vijf jaar geleden trainde ik meerdere keren in een sportschool waar ik fysieke krachttraining kreeg van Paul Lammers. Hier heb ik Arjan van Honk leren kennen en begon ik met een paar uurtjes training geven in Bloemendaal.

Wat is je achtergrond in de sport?
Ik ben vanaf mijn 4e jaar begonnen met judo en dat heb ik op hoog niveau beoefend tot mijn 24e. Er werd 8 a 9 keer per week getraind en we hebben de hele wereld over gereisd.

Wat maakt ZERO23 voor jou uniek?
ZERO23 Health Studios is uniek vanwege haar laagdrempeligheid, persoonlijke touch en ervaring en deskundigheid van de trainers!

Wat vind je het leukste aan je werk?
Mensen weer fitter en vitaler krijgen en invloed kunnen hebben op iemand z’n fysieke (en uiteindelijk ook op z’n mentale) toestand. Iemand helpen waarbij het lichaam weer sterker wordt en waardoor pijntjes weggaan is het mooiste wat er is.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Eten 😉

Wat is voor jou de belangrijkste trainingstip?
Zorg dat je structuur en ritme brengt in je trainingen en een beetje hard trainen mag wel!

Wat vind jij de meeste overschatte oefening?
Crunches. Totaal niet bevorderlijk en kan alleen maar kwaad doen. En een sixpack krijg je er ook niet van.

Op welke muziek train je zelf het liefst?
Techno/House

Welke vijf woorden beschrijven jou het best?
Sociaal, perfectionistisch, harde werker, sportgek, liefde voor eten

Wil je training van Bram Crans krijgen? Plan dan hier een proefles in.

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram