Wil je weer eens iets anders, dan is dit misschien wel een salade voor jou.
Ingrediënten:
- 200 gram rode druiven zonder pit
- 400 gram witlof
- 40 gram pijnboompitten
- 2 el balsamico
- 2 tl biologische rietsuiker
- 10 gram kokosolie
Bereiding:
- Was de witlof in een sla centrifuge.
- Snijd de druiven door de helft.
- Rooster de pijnboompitten op laag vuur in een pan zonder boter in 3 min. goudbruin.
- Verhit de kokosolie in een wok en voeg de rietsuiker toe.
- Voeg het witlof toe als de suiker is gesmolten en roerbak 3 min. op middelhoog vuur.
- Voeg de druiven toe en verwarm nog 1 min. en doe het vervolgens op een bord/schaal.
- Bestrooi het geheel met de pijnboompitten en balsamico dressing.
Handige tips:
Wil je de eiwitten wat verhogen in het bijgerecht, dan kan je er altijd nog wat kip bij doen.
Voedingswaarden:
Aantal personen: 4
Calorieën 155 kcal
Koolhydraten 14,75 gram
Eiwitten 4 gram
Vetten 35 gram
“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”