Recept: Heerlijke eiwitpannenkoeken
Recept: Heerlijke eiwitpannenkoeken
17 juni 2015 

Recept: Heerlijke eiwitpannenkoeken

Hoe lekker kunnen eiwitpannenkoeken zijn als je de juiste samenstellingen weet en ze op de juiste manier weet klaar te maken? Wij kunnen uit ervaring spreken dat eigen gemaakte eiwitpannenkoeken echt een aanrader zijn!

Recept eiwitpannenkoeken

Benodigdheden:

 • een pan
 • olie/vet, wij gebruiken altijd kokosvet
 • een lepeltje
 • blender/staafmixer, is overigens niet noodzakelijk maar zorgt wel voor een mooi beslag.
 • Soeplepel om het beslag in de pan te doen

Ingrediënten:

 • 1 tl cacaopoeder
 • 1 tl kaneel
 • 2 tl kokosvet
 • Eén scoop whey eiwit (aardbei)
 • 80 gram havermout
 • 2 hele eieren en 2 ei-eiwit
 • Goji Bessen

Belangrijk is wel dat je controle houdt over je porties, want je eet al snel teveel van de pannenkoeken. Kijk dus wel of het in jouw voedingsplan past.

Video: Hoe maak je lekkere eiwitpannenkoeken

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen