Recept voor eiwitpannenkoeken

Recept: Heerlijke eiwitpannenkoeken

Hoe lekker kunnen eiwitpannenkoeken zijn als je de juiste samenstellingen weet en ze op de juiste manier weet klaar te maken? Wij kunnen uit ervaring spreken dat eigen gemaakte eiwitpannenkoeken echt een aanrader zijn!

Recept eiwitpannenkoeken

Benodigdheden:

 • een pan
 • olie/vet, wij gebruiken altijd kokosvet
 • een lepeltje
 • blender/staafmixer, is overigens niet noodzakelijk maar zorgt wel voor een mooi beslag.
 • Soeplepel om het beslag in de pan te doen

Ingrediënten:

 • 1 tl cacaopoeder
 • 1 tl kaneel
 • 2 tl kokosvet
 • Eén scoop whey eiwit (aardbei)
 • 80 gram havermout
 • 2 hele eieren en 2 ei-eiwit
 • Goji Bessen

Belangrijk is wel dat je controle houdt over je porties, want je eet al snel teveel van de pannenkoeken. Kijk dus wel of het in jouw voedingsplan past.

Video: Hoe maak je lekkere eiwitpannenkoeken

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram