Recente Blogs

Hier vind je een selectie van onze meest recent gepubliceerde blogs.
januari 4, 2024
16 essentiële tips voor blijvende motivatie

Bij ZERO23 Health Studios begrijpen we dat motivatie vinden voor sporten soms lastig kan zijn. Het leven is vaak druk, en het is makkelijk om je workout over te slaan na een lange dag of tijdens koud weer. Maar denk..

Lees meer
januari 4, 2024
6 Essentiële boeken voor diepgaande inzichten in Fitness en Voeding

Fitness en voeding zijn cruciale aspecten van een gezonde levensstijl. Voor diegenen die hun kennis op deze gebieden willen verdiepen, zijn hier zes essentiële boeken die inzicht en expertise bieden. 1. Sugar..

Lees meer
juli 4, 2023
Vijf voordelen om vroeg in de ochtend te trainen

Sporten in de ochtend biedt verschillende voordelen, zowel mentaal als fysiek. Wij geven jou een aantal voordelen die je kunt ervaren bij het trainen vroeg in de ochtend.⁠ Vijf voordelen om vroeg in de ochtend te..

Lees meer
juni 7, 2023
Zeven redenen waarom jij (vaker) in de natuur zou moeten zijn

Blootstelling aan de natuur is belangrijk om verschillende redenen. Wij geven jou hieronder 7 redenen waarom jij (vaker) in de natuur zou moeten zijn.⁠ Zeven redenen waarom jij (vaker) in de natuur zou moeten zijn ..

Lees meer
december 9, 2019
Doelen stellen

Doelen stellen Je bewust zijn waar je mee bezig bent, wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt bereiken en wat je daarvoor moet doen, zijn belangrijk vraagstukken om gericht je doel te bereiken. Wat is eigenlijk jouw..

Lees meer
mei 3, 2018
A goal is a dream with a deadline! Deel 1

“A goal is a dream with a deadline!” Deel 1 Wil je dat lichaam dat je altijd al hebt willen bereiken? Ben jij gefocust genoeg om te doen wat je moet doen? Wanneer je echt dat lichaam wilt hebben waar je al..

Lees meer
augustus 24, 2017
Motivatie! Wat drijft jou?

Motivatie is datgene wat een persoon tot bepaald gedrag drijft. Motivatie heb je nodig om je doel te bereiken. Het kan komen van binnenuit (intern) of van buitenaf (extern). Maar meestal is motivatie alleen niet..

Lees meer
juli 24, 2017
Leer alles over slapen

Leer alles over slapen Waarschijnlijk heeft jouw moeder het je meerdere malen verteld. Voldoende slapen is belangrijk. Een groot deel van ons leven brengen we slapend door, gemiddeld een derde van de tijd. Slapen is..

Lees meer
juli 20, 2017
Ben jij vaak negatief naar jezelf toe?

Ben jij vaak negatief naar jezelf toe? Heb je eigenlijk door dat dat stemmetje er überhaupt is? Heb je ook weleens door dat je ergens loopt en dat je tegen jezelf aan het praten bent? Dat heeft te maken met het..

Lees meer
augustus 3, 2016
Interview Hannah Visser; Going BanHannahs

Wie ben je en waar kennen onze volgers jou van of waar zouden onze volgers jou van kunnen kennen? Ik ben Hannah, ik houd van het avontuur dat het leven heet! Ik ben een bodybuilder, levensgenieter en..

Lees meer
1 2 3 7
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram