Recept Libanees platbrood pizza
Libanees platbrood pizza, een smakelijke variant op de originele pizza. In plaats van een bodem van deeg wordt er nu Libanees platbrood gebruikt. Dit is dunner dan deeg en bevat ook een stuk minder calorieën. Het is erg gemakkelijk om op deze manier een eigen pizza te maken. Je belegt het platbrood met de onderstaande ingrediënten. Je stopt het vervolgens 10 minuten in de oven en je hebt een heerlijke zelfgemaakte pizza! De pizza bevat ongeveer de helft minder calorieën dan een kant-en-klare pizza in de winkel.
Ingrediënten
- 1 Libanees platbrood wit
- 1 ½eetlepel pomodori saus
- 30 gram geraspte oude kaas 48+
- 40 gram mozzarella
- 2 champignons (groot)
- ½ zoete punt paprika
- 50 gram tomaat
- 10 gram rucola
- 25 gram parmaham
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Besmeer het brood in met de pomodori
- Verdeel daarover de oude kaas.
- Snijd de champignons, tomaat en mozzarella in plakjes en paprika in reepjes.
- Verdeel dit over het brood en doe het in de oven voor 10 minuten.
- Was ondertussen de rucola onder de kraan en in een sla centrifuge.
- Haal het uit de oven en maak het geheel af met de parmaham en rucola.
Voedingswaarden
- 498 kcal
- 46 gram koolhydraten
- 29 gram eiwitten
- 25 gram vetten
Nog zo’n origineel recept proberen? Klik dan hier voor het recept van parelcouscous met garnalen!
Thanks for the great info dog I owe you bigygti.
I had no idea how to approach this before-now I'm locked and loaded.
Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case Iî–±l be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!
Thinking like that is really impressive
That insight's perfect for what I need. Thanks!
I could tell you stories about corruption in Katrina by the politicos there that would make you cringe. Let’s say that a lot of the money that was supposed to be used for preparation went into certain people’s pockets–
hello Erika, lovely items! I like the nailpolish of your list:)And I adore all kind of nailpolishes.thx so much for following and your really sweet comment! I follow back via gfc:)keep in touch,xx chris
Thanks for your thoughts. It's helped me a lot.