Trainen in de buitenlucht melvin schol

Knallen in de buitenlucht

Oefeningen die je in de buitenlucht kunt doen

Het mooie weer komt eindelijk door en daarom is het zonde om binnen te zitten. Daarom hebben wij een trainingsschema voor je opgesteld met oefeningen die je lekker in de buitenlucht kunt doen. We hebben oefeningen uitgekozen waarbij, met uitzondering van één oefening, je geen extra materialen nodig hebt. Alleen voor de push press oefening heb je een stok nodig, maar dit mag ook zonder.

Het is een zeer uitdagende workout, welke gericht is op het hele lichaam.

Dus pak je handdoek en ga de buitenlucht in.

We beginnen met een warming up bestaande uit 4 oefeningen:

Aantal herhalingen: 2 x 8 (links/rechts is 2 herhalingen)

Aantal herhalingen: 2 x 8 (links/rechts is 2 herhalingen)

Aantal herhalingen: 2 x 6

Aantal herhalingen: 10

Nu we lekker warm zijn gaan we aan de slag met de training. Dit zijn allemaal verschillende oefeningen, die gezamenlijk zorgen voor een full-body workout.

De oefeningen zijn opgedeeld in borst, rug, schouders, benen en buik.

Aantal herhalingen: 3 x 10

Aantal herhalingen: 3 x

Tussen elke oefening neem je 1,5 minuut rust. Tussen de setjes neem je 45 seconden rust, tenzij anders vermeld staat.

Succes met het uitvoeren van deze workout.

Sportieve groet,

Melvin en Bram
www.zero23.nl

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram