Melvin Schol Mens Health

In 13 Weken naar een covermodel met ZERO23 Health Studios

Heb je ooit gedroomd van een spectaculaire fysieke transformatie, vergelijkbaar met die van een covermodel, maar voelde je je beperkt door je drukke leven? Bij ZERO23 Health Studios maken we deze droom in slechts 13 weken mogelijk. Of je nu een beginner bent of een ervaren fitnessliefhebber, ons programma is op maat gemaakt om jouw unieke doelen te bereiken.

1. Persoonlijke training en coaching

Bij ZERO23 geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom bieden we drie keer per week intensieve trainingssessies onder leiding van ervaren trainers zoals Melvin Schol en Bram Crans. Elk trainingsregime wordt aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en doelen, waarbij jouw fysieke en mentale gezondheid altijd voorop staan.

2. Voedingsstrategieën voor maximale resultaten

Een goede voeding is de sleutel tot succes. Onze voedingsexperts ontwikkelen gepersonaliseerde voedingsschema's die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Met behulp van de Weekmeals-app passen we jouw schema wekelijks aan, om zo de beste resultaten te waarborgen.

3. Ondersteuning en begeleiding

Wij staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Dit omvat niet alleen persoonlijke trainingssessies, maar ook voortdurende coaching en communicatie. Je hebt toegang tot wekelijkse sessies en 24/7 WhatsApp-ondersteuning, wat betekent dat je altijd een deskundige hebt om op te vertrouwen.

4. Het belang van supplementen

Schermafbeelding 2024 01 16 Om 13 04 05

In samenwerking met Today.Rocks, bieden we supplementen die je transformatieproces ondersteunen. Deze supplementen zijn wetenschappelijk bewezen effectief en helpen je lichaam om maximale voordelen te behalen uit elke trainingssessie.

5. Consistentie en motivatie

Wij begrijpen dat het behouden van motivatie en consistentie een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we praktische tips en strategieën om je gefocust en gemotiveerd te houden. Samen werken we aan het consequent bereiken van jouw doelen.

6. De fotoshoot

Mens Health Fotograaf

Als kers op de taart bieden we een professionele fotoshoot aan het einde van het programma. Deze sessie, geleid door gerenommeerde Mens Health fotograaf Martyn de Jong, legt je harde werk en toewijding vast, waardoor je met trots terug kunt kijken op je reis.

Conclusie

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en jezelf te transformeren in slechts 13 weken? Schrijf je in voor ons exclusieve programma bij ZERO23 Health Studios.

Of je nu naar een fotoshoot wilt toewerken of gewoon fitter en sterker wilt worden, ZERO23 Health Studios is de plek voor jou. Met onze professionele trainers, persoonlijke voedingsschema's, en voortdurende ondersteuning, helpen we je om het waar te maken.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram