Recept andijvie stampot

Gezonde andijvie stampot

 

Het begint weer aardig koud te worden buiten. Het is weer tijd voor een gezonde andijvie stampot. In de onderstaande tekst vind je het heerlijke recept.

Recept andijvie stampot

Ingrediënten:

  • drie aardappels
  • 150-200 gram rauwe gesneden/gewassen andijvie
  • magere spekjes
  • scheutje melk
  • twee runder chipolata worstjes

Bereiding:

  1.  Kook de aardappels gaar, je weet dat ze gaar zijn wanneer je er gemakkelijk met je vork in kunt prikken.
  2. Stamp vervolgens de aardappels fijn samen met de melk tot een puree
  3. Vervolgens bak je de worstjes en spekjes
  4. Tot slot voeg je de worstjes, spekjes en de andijvie bij de aardappelpuree
  5. En klaar is de stampot 

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 579 kcal
Koolhydraten 43 gram
Eiwitten 33 gram
Vetten 29 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram