Wat zijn fat gripz

Fat Gripz

Fat Gripz! De manier om je onderarmen groter en krachtiger te maken

Fat Gripz! Kunnen je helpen om de onderarmen aanzienlijke te versterken en zullen zorgen voor meer stabiliteit in de gewrichten. Fat Gripz zijn een eenvoudig hulpmiddel dat je om een barbell of dumbbell kunt doen, waarbij het gedeelte van de stang dikker wordt. Je hebt zo meer moeite om je volledige hand om de barbell of dumbbell te plaatsen. Hierdoor zal je meer kracht uit je onderarmen moeten halen en door een betere krachtverdeling zullen je gewrichten minder blessuregevoelig worden.

Voordelen Fat Gripz

  • Door het gebruik van Fat Gripz worden spieren beter geprikkeld
  • Het is sterk materiaal dat rubberachtig is
  • Het materiaal is niet zacht en voelt comfortabel aan
  • Er is minder instabiliteit aanwezig in de armen
  • Fat Gripz zorgen voor een ‘natuurlijke’ beweging van je armen
  • Het gewicht zal beter verdeeld worden over beide armen en het lichaam
  • Fat Gripz zijn klein en eenvoudig in gebruik

Gebruik van Fat Gripz

Fat Gripz
Je kunt in drie eenvoudige stappen de Fat Gripz gebruiken:

  1. Doe de opening van de fat Gripz open en plaats de opening op je dumbbell of barbell.
  2. Duw dan de fat Gripz naar beneden zodat het hele materiaal om je dumbbell of barbell zit.
  3. Begin met de training samen met de Fat Gripz!

De fat Gripz zullen echt feilloos om de stang zitten en kunnen onmogelijk heen en weer gaan schuiven. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat ze eraf zullen vallen of zullen wegglijden. Hierdoor kun je de volledige focus leggen op de desbetreffende oefening!

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram