De Crossfit Workout

De Crossfit workout voor thuis  

De Crossfit workout voor thuis, iedereen kent tegenwoordig wel Crossfit. Crossfit is een sport waarin verschillende elementen uit andere sporten zijn gecombineerd tot één trainingsvorm. Tijdens een Crossfit workout worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier en op een zo hoog mogelijke intensiteit uitgevoerd. Het mooie aan Crossfit is dat het mogelijk is bepaalde Crossfit workouts ook thuis te beoefenen. Om deze reden laten wij nu een Crossfit workout zien die je eenvoudig thuis kan uitvoeren. Als eerste doe je een warming up om het lichaam voor te bereiden op de activiteiten die gaan komen. Daarna begint de echte Crossfit workout!

De Crossfit workout:

  • Spring touw double unders, 20 herhalingen
  • Burpee, 20 herhalingen
  • Lunge walk, 20 herhalingen
  • Push up, 10 herhalingen
  • Air squat, 20 herhalingen

Deze Crossfit workout duurt maar 15 minuten. In deze 15 minuten probeer je om zo veel mogelijk rondjes te maken van het circuit dat hierboven is opgeschreven, totdat de tijd om is.
Met deze Crossfit workout train je vooral het spieruithoudingsvermogen, daarnast is het een leuke workout om fitter te worden en je krijgt er op de lange termijn meer energie door.

“Meer van dit soort oefeningen zien? Klik dan hier”

Over de schrijver
Reactie plaatsen