Een crossfit training voor thuis

De Crossfit Workout

De Crossfit workout voor thuis  

De Crossfit workout voor thuis, iedereen kent tegenwoordig wel Crossfit. Crossfit is een sport waarin verschillende elementen uit andere sporten zijn gecombineerd tot één trainingsvorm. Tijdens een Crossfit workout worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier en op een zo hoog mogelijke intensiteit uitgevoerd. Het mooie aan Crossfit is dat het mogelijk is bepaalde Crossfit workouts ook thuis te beoefenen. Om deze reden laten wij nu een Crossfit workout zien die je eenvoudig thuis kan uitvoeren. Als eerste doe je een warming up om het lichaam voor te bereiden op de activiteiten die gaan komen. Daarna begint de echte Crossfit workout!

De Crossfit workout:

  • Spring touw double unders, 20 herhalingen
  • Burpee, 20 herhalingen
  • Lunge walk, 20 herhalingen
  • Push up, 10 herhalingen
  • Air squat, 20 herhalingen

Deze Crossfit workout duurt maar 15 minuten. In deze 15 minuten probeer je om zo veel mogelijk rondjes te maken van het circuit dat hierboven is opgeschreven, totdat de tijd om is.
Met deze Crossfit workout train je vooral het spieruithoudingsvermogen, daarnast is het een leuke workout om fitter te worden en je krijgt er op de lange termijn meer energie door.

Crossfit workout voor thuis

“Meer van dit soort oefeningen zien? Klik dan hier”

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram