Recept broodje zalm met roomkaas

Broodje zalm met roomkaas

Ook wel eens moeite om de juiste keuze te maken tijdens een lunch buiten de deur? Hier hebben wij een mooi en lekker gerecht die wij onlangs buiten de deur hebben gegeten.

Recept broodje zalm met roomkaas

Ingrediënten:

  • 2 sneetjes spelt brood (70 gram)
  • 20 gram gemengde sla
  • 125 gram gerookte zalm
  • 30 gram roomkaas

Bereiding:

  1. Was de gemengde sla in een sla centrifuge.
  2. Smeer de roomkaas op het brood.
  3. Verdeel de sla over de twee broodjes en doe daar boven op de zalm.

Handige tips:

Als je het gerecht thuis maakt, kan je de roomkaas ook vervangen voor Hüttenkäse.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 554 kcal
Koolhydraten 50 gram
Eiwitten 38 gram
Vetten 22 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram