Personal Trainster

ZERO23 Trainer: Rachel van der Weiden

PASPOORT Rachel van der Weiden

Naam: Rachel van der Weiden
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Haarlem
Burgerlijke staat: Ongehuwd
Sportspecifieke achtergrond: Kickboksen
Functie: Personal Trainer

Hoe ben je bij Zero23 terechtgekomen?
Viavia kende ik al verschillende instructeurs die bij ZERO23 werkte. Zodra ik een vacature online zag komen op facebook heb ik gereageerd en mocht ik, na een leuk gesprek met de mannen, aan de slag.

Wat is je achtergrond in de sport?
Vroeger was ik altijd bezig met sportieve activiteiten zoals klimmen, wielrennen, skeeleren, tennissen en ik heb 8 jaar gehockeyd. Om mijn 18e ging ik naar Thailand om m’n Divemasterß licentie te halen in de duiksport. Daar kwam ik tevens in aanraking met de martial art Muay Thai. In Thailand heb ik mijn eerste wedstrijd gedraaid in deze mooie sport. Teruggekomen in Nederland ben ik door gegaan met het wedstrijdkickboksen. Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) en heb ik een specialisatie gevolgd in (sport)specifieke krachttraining.

Wat maakt ZERO23 voor jou uniek?
De persoonlijke touch, diversiteit aan deskundige trainers en de huiselijke sfeer die de gym uitstraalt.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Samen met de leden werken aan hun trainingsdoelen en mijn kennis en creativiteit gebruiken om de training zo goed mogelijk aan te passen op deze doelen. Om vervolgens ook de successen en progressie te mogen observeren tijdens een trainingsperiode is echt tof.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Buitenspelen! Ik ben gek op de natuur, in mijn vrije tijd ga ik graag lekker wandelen of fietsen in de natuur.

Wat is voor jou de belangrijkste trainingstip?
Maak er een feestje van! Stel doelen, bereik ze en beloon jezelf! Veel mensen kunnen op zien tegen de verandering in levensstijl qua training en voeding. De truc is om de positieve kanten ervan in te zien en te ervaren. Volg de trainingen die jou het meest aanspreken en geef je voorkeuren/ doelen aan bij je trainer. En dan gaan wij ervoor!

Wat vind jij de meeste overschatte oefening?
Shrugs, 100 keer schouders ophalen met dumbbells in de hand voor een gespierde nek….

Op welke muziek train je zelf het liefst?
House / R&B

Doorzetter, sportief, avontuurlijk, open en lief (al merk je dat laatste misschien niet tijdens de training ;))

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram