Page content

article content

ZERO23 Trainer: Jeroen Meinders

ZERO23 Trainer: Jeroen Meinders

Naam: Jeroen Meinders
Leeftijd: 31 jaar (09-10-1986)
Woonplaats: IJmuiden
Burgerlijke staat: getrouwd
Sport specifieke achtergrond: Voetbal, Triatlon, Crossfit en golfsurfen
Functie: Trainer

Hoe ben je bij ZERO23 terechtgekomen?
Toen ik trainde bij Crossfit Spaarne ben ik Bram tegengekomen en raakten we in gesprek over sport. Onze visie kwam behoorlijk overeen en hij vertelde me over de plannen die er waren met ZERO23. Hierna ben ik in gesprek gegaan met Bram en Melvin samen en uiteindelijk zijn we in februari 2018 de samenwerking aangegaan.

Wat is je achtergrond in de sport?
Ik heb vanaf m’n 4e tot m’n 25e gevoetbald. Door een knieblessure moest ik vroegtijdig stoppen.
Tijdens mijn voetbalcarrière deed ik voor mijn plezier al veel aan duursport. Ik bleek hier behoorlijk wat aanleg en talent voor te hebben, dus ben ik me gaan richting op de triatlon. Ik heb een achtste, een kwart en een halve triatlon gedaan.
Daarnaast ben ik 2,5 jaar geleden gestart met Crossfit en heb ik een nieuwe uitdaging gevonden. Ik train 4 of 5 keer per week en neem deel aan diverse wedstrijden binnen Nederland.

Wat maakt ZERO23 voor jou uniek?
De trainingsomgeving is inspirerend en professioneel ingericht. Het daagt uit om in beweging te komen. Er heerst een professioneel klimaat onder de trainers. Ze zijn bereid om maatwerk te leveren aan iedere klant.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Ik vind het leuk en waardevol om klanten te laten ontdekken hoeveel er met het menselijk lichaam mogelijk is. Op een functionele manier trainen draagt bij aan het dagelijkse welbevinden van de klant.
Iedere keer weer op zoek gaan naar de juiste prikkel of nieuwe vormen en manieren van trainen, maken het werk voor mij zeer uitdagend.
Naast mijn werk als docent Lichamelijke Opvoeding op een middelbare school, vind ik het een op een of het begeleiden van klanten in een kleine groep een mooie afwisseling en houdt het mij scherp en gemotiveerd.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik heb een zoontje van één jaar en een geweldige vrouw waarmee ik graag veel tijd doorbreng. Daarnaast mag ik graag reizen, uit eten en met vrienden op stap.

Wat is voor jou de belangrijkste trainingstip?
Heb plezier in wat je doet, zorg voor een balans tussen inspanning en ontspanning en wees zo nu en dan streng voor jezelf om de gewenste doelen te behalen.

Wat vind jij de meest overschatte oefening?
De crunch. Het geïsoleerd trainen van je buikspieren draagt niet of nauwelijks bij aan het versterken van de kern van je lichaam. Ik zie liever een plank in diverse variaties, waarin meerdere spiergroepen samen moeten werken.

Op welke muziek train je het liefst?
Drum & Bass en Hardwell

Welke vijf woorden beschrijven jou het best?
– Veelzijdig
– Stabiele persoonlijkheid
– Sociaal
– Gedisciplineerd
– Pedagoog

Comment Section

0 reacties op “ZERO23 Trainer: Jeroen Meinders

Plaats een reactie


*