Jeroen van Diemen Personal Trainer

ZERO23 Trainer: Jeroen van Diemen

PASPOORT: Jeroen van Diemen

Naam: Jeroen van Diemen
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Haarlem
Burgerlijke staat: Ongehuwd
Sportachtergrond: Kickboksen, fitness, hardlopen en honkbal
Functie: Personal trainer

Hoe ben je bij Zero23 terechtgekomen?

Via mede-eigenaar Melvin Schol. Ik doe daarnaast al mijn hele leven aan sport: ik ben al jong begonnen met turnen, judo en honkbal. Sinds m’n achttiende kickboks ik ook, inmiddels heb ik daar behoorlijk wat wedstrijdervaring opgedaan (zo’n 40 partijen). Binnenkort begin ik aan mijn eerste professionele partij.

Wat maakt ZERO23 voor jou uniek?

De persoonlijke aandacht. Hierdoor kun je mensen, ook tijdens groepslessen, beter begeleiden en meer leren.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Dat ik mensen het meeste uit zichzelf kan laten halen en af kan matten in een conditionele les, maar aan de andere kant ook de beoogde doelen kan laten bereiken met specifieke trainingen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Dan sport, eet en slaap ik het liefst.

Wat is jouw belangrijkste trainingstip?

Ook al zit iets tegen, gewoon door blijven gaan!

Wat vind jij de meest overschatte oefening?

De bench press.

Op welke muziek train je zelf het liefst?

DMX

Welke vijf woorden omschrijven jou het best?

Vrolijk, enthousiast, gedreven, proactief en een doorzetter

Wil je les van Jeroen? Neem dan hier contact met ons op.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram