My Story with TLV

Testimonial_Training_Lifestyle_En_Voeding

15 jaar

De wereld ligt aan mijn voeten. Modellen contract bij een van de grootste bureaus van Nederland. Later nog door een agent van één van de grootste bureaus ter wereld benadert, om op mijn 18de naar New York te vliegen, voor een casting. Helaas was deze droom al gauw vervlogen. Op één of andere (toen nog onverklaarbare) manier, kwam ik tot mijn 25ste elk jaar gigantisch veel kilo’s aan. Ik sportte me gek en volgde elk dieet dat er bestond. Viel af en kwam vervolgens met een dikke bonus weer aan.

25 jaar

Moeder van twee fantastische kindertjes, een leuke man, eigen huis, cool autootje en samen een goed lopend bedrijf. Klinkt als een droom, maar ik voelde me zwaar depressief en wel om het volgende:

 • Leed verschrikkelijk veel pijn door bekkeninstabiliteit en hypermobiliteit.
  Testimonial_Training_Lifestyle_En_Voeding
 • Zwaar eczeem
 • Haaruitval
 • Altijd buikpijn
 • Morbide obese, want ik had ondertussen 55 kilo overgewicht
 • Zware paniek/angststoornis

Voor die stoornis ging ik onder behandeling en daar kwam het antwoord op al mijn vragen. Tijdens een aanval komt het hormoon cortisol vrij en daar kan je lichaam op twee manieren op reageren.

 1. Vluchten; je lichaam ontdoet zich van alles, zodat je zo snel mogelijk bent.
 2. Overleven; je lichaam houdt al zijn voorraden vast, zodat je zo lang mogelijk overleeft.

Ik leerde het te onderdrukken, want deze stoornis verdwijnt helaas niet uit je lichaam.

Vol goede moet ging ik weer op dieet. De bekende eiwit shake methode. Binnen een half jaar was ik 47 kilo lichter. Helaas voelde ik me nog veel beroerder, door de roof op mijn lijf. Mijn bloeddruk werd te laag en van de dokter moest ik per direct stoppen. Je snapt natuurlijk wel, dat er in een maand tijd weer 20 kilo bij zat. Deze periode heb ik het sporten weer opgepakt en door vijf keer per week te sporten stagneerde mijn gewichtstoename. Twee jaar die daar op volgde, kreeg ik er nog 10 kilo af, maar kwam nooit onder de magische grens.

29 jaar

Nog één jaar en ik wordt dertig. Deze dag maakte ik met mezelf een belofte: op mijn dertigste verjaardag ben ik op een gezond gewicht en heb ik een sterk lijf, zodat ik niet meer elke week naar de manuele therapeut hoef.

TLV

Testimonial_Training_Lifestyle_En_VoedingTestimonial_Training_Lifestyle_En_Voeding

Voor mijn rug en nekklachten was ik begonnen met krachttraining. Ik was als de dood dat ik er met mijn bouw er straks uit zou zien als de vrouwelijke Schwarzenegger. Wat mij opviel is dat er maar weinig diëtisten echt verstand hebben van sportvoeding. TLV sloot helemaal aan bij wat ik zocht. Ze begonnen met het bijschaven van mijn voeding. Ik zeg bijschaven, omdat zij mijn voedingspatroon in balans brachten, zonder dat ik als mijn gewoontes hoefde om te gooien. Dit was voor mij de sleutel tot succes om het vol te houden. Stapje voor stapje werd er iets toegevoegd of kreeg ik het advies om iets aan te passen. Tuurlijk was het de eerste maanden vallen en weer opstaan, maar waar een wil is, is een weg!

Wat mij heel erg hielp, als ik een dip kreeg: dat ik niet werd gepusht. Ik kreeg dan een mail met daarin als feedback: vervelend voor je! Gelukkig heb je al een hoop stappen gezet en ik heb er het volste vertrouwen in dat je het weer oppakt. Ik heb mega faalangst en door deze positieve benadering kreeg ik weer de energie om alles op te pakken. Het eerste halfjaar trainde ik via een personal trainingsplan van de sportschool. Ik voelde me daar op dat moment prettiger bij, omdat zij ook een vrouw was en dezelfde visie deelde. Helaas ging zij rond november weg en belande ik in een tijdelijke dip. Dat moment besloot ik om mijn abonnement bij TLV met een half jaar te verlengen in combinatie met de trainingsschema’s. Mijn progressie vloog voorruit. Mijn lichaam veranderde per week en mijn gewichtsverlies vorderde nog meer. Ondertussen ben ik zo’n 8-9 maanden bezig met TLV en ik heb geen minuut spijt gehad. Hoewel ik achteraf meteen met de trainingsschema’s had moeten beginnen.

Toen ik begon wilde ik twee doelen behalen:

 1. Twee kleding maten verliezen
 2. Sterker en fitter lichaam

Testimonial_Training_Lifestyle_En_Voeding

Beide doelen heb ik behaald! Ik ben nu bijna twintig kilo kwijt en heb nog drie maanden, voordat ik dertig word. Ik ben 182 cm en wil dan 77kg wegen. Ik heb nu nog 5.5 kg te gaan. Ik heb er 100% vertrouwen in dat, dat gaat lukken. Over een aantal weken loopt mijn programma af. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik geen terugval krijgt. De laatste twee maanden kan ik mijn voeding loslaten, zodat ik er niet meer constant mee bezig ben. Ik heb het stemmetje terug in mijn hoofd, die zegt: je zit vol. Deze leefstijl is nu gewoon 1 geworden met mijn leven.

Wat heb ik bereikt in 8 maanden:

 • 19 kilo afgevallen en ik val eindelijk weer het kopje “een gezond gewicht”
 • Geen eczeem meer
 • Geen haaruitval meer
 • Ik voel me fitter, sterker en flexibeler dan ooit
 • 80% minder pijn
 • Nooit meer buikpijn

Testimonial_Training_Lifestyle_En_Voeding

Bram, Melvin en de rest van het TLV team, ik wil jullie van harte bedanken. Ik ben niet alleen fysiek, maar ook mentaal een sterker persoon geworden! 8 Maanden geleden had ik hier niet eens over durven dromen!

Groetjes,
Quincy

Ook jij kan dit resultaat behalen!

Wil jij ook begeleid worden naar dit resultaat? Klik dan hier voor meer informatie en ga direct aan de slag met jouw doelstelling!

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram