De rosbiefsalade van TLV-er Eveline!
Recept Rosbiefsalade
Ingrediënten:
- 75 gram sla
- 30 gram bosui
- 50 gram rosbief
- 40 gram cherry tomaatjes
- 15 gram pijnboompitten
- 1 ei
Vinaigrette dressing:
- 2 el Bertolli balsamico dressing
- 2 el witte wijn azijn
- 2 el honing
- Mespuntje mosterd
- Peper en zout naar smaak
Bereiding:
- Kook het ei.
- Doe de balsamico, witte wijn azijn, honing en mosterd in een kom en meng het mengsel door elkaar.
- Halveer de tomaatjes en snijd de bosui in kleine ringetjes.
- Voeg de sla, tomaatjes en bosui toe en meng met de dressing.
- Schep het op een bord en bedek met plakjes rosbief en het ei.
- Bestrooi de salade met geroosterde pijnboompitjes.
Handige tip:
Als avondeten kan je er nog wat zoete aardappels bij serveren. Bak de aardappels in kokosolie met daarover wat kaneel. Erg lekker als bijgerecht.
Voedingswaarden:
Aantal personen: 1
Calorieën 412 kcal
Koolhydraten 12 gram
Eiwitten 38 gram
Vetten 23 gram