Prachtig resultaat van Bas!
27 augustus 2015 

Prachtig resultaat van Bas!

Voordat ik met de online begeleiding van TLV begon trainde ik al enkele maanden, echter leken al de uren in de sportschool niet te resulteren in wat ik voor ogen had. Op het internet heb ik verschillende voedingsschema’s gezocht en uitgeprobeerd. Het probleem waar ik steeds mee te maken kreeg was dat ik dit niet lang vol kon houden, omdat het een te grote aanpassing in mijn leven leek. Personal training of online begeleiding vond ik een te grote stap. 

Geleidelijke stapjes

Toen zag ik op de Facebook pagina van TLV dat zij online begeleiding deden, omdat ik Melvin en Bram nog kende van Judo werd de stap ineens een stuk kleiner. Het verschil dat zij hebben gebracht is dat de aanpassingen in mijn levensstijl niet van de één op de andere dag kwamen, maar in geleidelijke stapjes per week. Hierdoor werd het veel makkelijker om de veranderingen in mijn levensstijl te integreren.

Nog veel onduidelijk

Veel herhalingen, weinig herhalingen, verdeling van macro nutrienten, hoeveelheid kcal, hoe vaak trainen, wat trainen, wat eten, hoeveel rust etc. Dit waren veel aspecten die voor mij nog onduidelijk waren. Na de begeleiding van 26 weken is dit een automatisme voor mij geworden.

Zoals jullie op de foto’s kunnen zien heb ik, naar mijn mening, waanzinnige progressie gemaakt. Niet alleen ben ik meer tevreden over mijn lichaam maar leef ik gezonder, zit lekkerder in mijn vel, heb meer energie gedurende de dag, is mijn zelfvertrouwen onwijs toegenomen en kan ik nu goed zelfstandig trainen en de juiste voeding hierbij tot mij nemen.

Ik kan TLV echt iedereen aanraden! Onthoud echter wel dat dit geen “magische pil” is, je zult er wel keihard voor moeten werken, want TLV is geen wondermiddel!

PS: Het verschil tussen de voor en na foto is 9 maanden. Bas wij zijn trots op je!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen