Testimonial van Bas

Prachtig resultaat van Bas

Voordat ik met de online begeleiding van ZERO23 begon trainde ik al enkele maanden, echter leken al de uren in de sportschool niet te resulteren in wat ik voor ogen had. Op het internet heb ik verschillende voedingsschema’s gezocht en uitgeprobeerd. Het probleem waar ik steeds mee te maken kreeg was dat ik dit niet lang vol kon houden, omdat het een te grote aanpassing in mijn leven leek. Personal training of online begeleiding vond ik een te grote stap. 

Geleidelijke stapjes

Toen zag ik op de Facebook pagina van ZERO23 dat zij online begeleiding deden, omdat ik Melvin en Bram nog kende van Judo werd de stap ineens een stuk kleiner. Het verschil dat zij hebben gebracht is dat de aanpassingen in mijn levensstijl niet van de één op de andere dag kwamen, maar in geleidelijke stapjes per week. Hierdoor werd het veel makkelijker om de veranderingen in mijn levensstijl te integreren.

Nog veel onduidelijk

Veel herhalingen, weinig herhalingen, verdeling van macro nutrienten, hoeveelheid kcal, hoe vaak trainen, wat trainen, wat eten, hoeveel rust etc. Dit waren veel aspecten die voor mij nog onduidelijk waren. Na de begeleiding van 26 weken is dit een automatisme voor mij geworden.

Zoals jullie op de foto’s kunnen zien heb ik, naar mijn mening, waanzinnige progressie gemaakt. Niet alleen ben ik meer tevreden over mijn lichaam maar leef ik gezonder, zit lekkerder in mijn vel, heb meer energie gedurende de dag, is mijn zelfvertrouwen onwijs toegenomen en kan ik nu goed zelfstandig trainen en de juiste voeding hierbij tot mij nemen.

Ik kan ZERO23 echt iedereen aanraden! Onthoud echter wel dat dit geen “magische pil” is, je zult er wel keihard voor moeten werken, want ZERO23 is geen wondermiddel!

PS: Het verschil tussen de voor en na foto is 9 maanden. Bas wij zijn trots op je!

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram