Menno Wels Personal Training

Personal trainer: Menno Wels

Naam: Menno

Geboortedatum: 7 augustus 1990

Specialiteit

In mijn trainingen wil ik graag de basisbewegingen goed uitgevoerd zien. Mijn kracht ligt bij het technisch goed aanleren van bewegingen.

Wie ben jij?

Ik ben een geduldige trainer die graag zijn kennis en enthousiasme deelt met anderen.

Wat is je achtergrond in de sport?

Voordat ik personal training ging geven, heb ik een aantal jaar surfles gegeven. Daarvoor heb ik zelf topsport turnen gedaan. Naast personal training geef ik ook krachttraining aan de voetbalvrouwen van Telstar.

Wat maakt ZERO23 voor jou uniek?

De combinatie van vakkundige, gezellige trainers en goede faciliteiten (lees: mooie ruimtes om te sporten met goede materialen).

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind het leuk om sporters beter te leren bewegen. Doelen kunnen uiteenlopen van pijnvrij bewegen tot aan beter een sport kunnen beoefenen. Mooi om daar een rol in te kunnen spelen.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Surfen, koken voor vrienden/familie, cortado's drinken met mijn vriendin of (het liefst met mooi weer) golfballen wegslaan met mijn vrienden.

Wat is jouw belangrijkste tip om fit te worden en te blijven?

Zorg ervoor dat je consequent blijft bewegen. Een keer een minder fanatieke training mag best. De rest van de dagen knallen!

Welke vijf woorden beschrijven jou het best?

Sportief, sociaal, empathisch, leergierig en weloverwogen.

Welke opleidingen heb je gedaan?

Bij MILO heb ik mijn personal trainer opleiding gevolgd. Daarnaast hebben we met het team van ZERO23 de opleiding Program Design Plus van DutchHDA voltooid.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram