Mijn ervaringen met ZERO23
Mijn ervaringen met ZERO23

Eind december is het dan zover! Ik hak de knoop door en ik meld me bij Melvin en Bram. Na een heftige periode in mijn leven zijn er kilo’s aan blijven plakken en daar wil ik vanaf.

De start van TLV

Begin januari start het programma. Ik kreeg enorm veel info over voeding en lifestyle. Ik dacht dat ik al redelijk gezond leefde, maar er viel hier en daar toch nog aan te schaven. De beide mannen zijn altijd heel positief en gaven razendsnel antwoord op de vragen die ik had. Ze keken kritisch naar de voeding die ik invulde op de app en kwamen met feedback terug als er voor hun opvallende dingen ingevuld waren. Het was altijd een goede manier om bijgestuurd te worden of om een pluim te krijgen.

Ik voel me stukken beter!Training-Jose

Ik had een hoog doel voor ogen (ongeveer 10 kilo eraf) dat heb ik niet gehaald! Maar wat heb ik wel bereikt met het programma van Melvin en Bram? Ik eet bewuster en ben ook bewuster bezig met bewegen. Daarnaast het allerbelangrijkste: Ik voel me stukken beter! En dat is ook wat waard.

Toen ik in januari begon deed ik mee aan de groepslessen Bodypump bij Ben Rietdijk. En in mei heb ik een tweetal schema’s aangeschaft bij TLV om te fitnessen. Ik merkte dat ik daar meer baat bij had dan het pumpen. Natuurlijk is pumpen leuk en het is een groepsgebeuren, dus ook wat gezelliger. Maar fitness heeft voor mij ook een praktische kant: ik neem mijn sportspullen mee naar het werk, zodat ik uit het werk gelijk door kan. Ik ben dan niet gebonden aan de tijden van een groepsles.

Ik vind het super

Ik kan altijd terugvallen op Melvin en Bram als ik vragen heb over het schema of over voeding. Volgende week krijg ik weer twee nieuwe schema’s waarmee ik de komende maand mee aan de slag kan. Ik vind het super!

En die kilo’s die komen er wel af! Ik blijf gewoon lekker doorgaan op deze manier en met hulp van beide mannen moet het zeker lukken! Ze hebben verstand van zaken en zijn altijd zo positief en behulpzaam. Het is wat mij betreft zeker een aanrader!

Gr. José

Online begeleiding

Wil jij ook zo’n mooi resultaat behalen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen