Jullie hebben mij geholpen mijn ogen te openen
17 september 2015 

Jullie hebben mij geholpen mijn ogen te openen

Ik wil jullie allereerst ontzettend bedanken voor de afgelopen 6 maanden. Ik had me bij jullie aangemeld, omdat ik het zelf niet voor elkaar kreeg om voldoende af te vallen. Afvallen betekent voor mij niet alleen kilo’s kwijtraken, maar bovenal strakker in mijn vel zitten (‘tonen’). Naar mijn idee at ik eigenlijk al best gezond en sportte ik voldoende, maar jullie hebben mij geholpen mijn ogen te openen. 

Fantastisch programma

Daarnaast vind ik de opbouw van jullie programma fantastisch. Je begint rustig met aanpassingen aan je eet- en drinkpatroon waarbij je steeds uitleg krijgt over de werking van het lichaam en de voedingsstoffen.

Wat ik het belangrijkste vond van de afgelopen 6 maanden is dat ik geleerd heb eerlijk te zijn over mijn voeding, inclusief het eten van paaseitjes. Ik weet dat bepaalde dingen slecht zijn om te eten, maar soms is het lekker om te mogen ‘zondigen’. Jullie bieden daar perfecte alternatieven voor, maar nog belangrijker; jullie motiveren om daarna de draad weer op te pakken. Met name dat laatste heeft mij heel veel geleerd en heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik niet op gaf toen ik al 2 maanden niet meer leek af te vallen.

Altijd bereikbaar 

De alternatieven die jullie bieden voor gerechten, tussendoortjes, etc. hebben mij enorm geholpen en jullie zijn altijd bereikbaar via de mail. Ik heb dat als bijzonder prettig ervaren en misschien zelfs wel als noodzakelijk. Zonder jullie is het mij in ieder geval niet gelukt en nu ben ik bijna op mijn streefgewicht!

Gekozen voor verlenging

Dit is precies de reden dat ik voor verlenging heb gekozen. Ik heb het idee dat ik ondertussen goed weet wat een goede leefstijl is en ik weet ook hoe ik de draad weer moet oppakken als ik een dag ‘gezondigd’ heb, maar het is voor mij essentieel om nog bij te houden wat ik eet en waar ik meer kan variëren. Daarnaast is het bijhouden en de begeleiding een extra motivatie die ik soms nodig heb om door te gaan. Ik vind zelf vaak dat ik nog niet genoeg zie of dat het niet snel genoeg gaat. Jullie oprechte enthousiaste reactie over de voortgang zijn dan voor mij heel fijn en belangrijk.

Wil jij ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen