Ik wilde mijn levensstijl veranderen

Zes maanden geleden ben ik begonnen met TLV met het idee om gerichter te gaan trainen en bewust te worden van mijn voeding.

Bewustwording

Voordat ik mij opgaf voor TLV sportte ik 3 a 4 keer in de week. Ik zag alleen niks veranderen en merkte niet dat ik fitter werd. Ik wilde mijn levensstijl veranderen, zodat ik lekkerder in mijn vel kwam te zitten. Ik hoorde veel positieve verhalen over TLV en dat zij je goed kunnen begeleiden met het veranderen van je levensstijl. Ik was dus erg benieuwd.

Aller eerst wil ik zeggen dat ik onwijs veel heb geleerd in de afgelopen zes maanden over het bewust worden van voeding en hoe het lichaam reageert op veranderen.

Snel antwoord

De manier waarop Bram en Melvin je begeleiden is erg fijn. Ze luisteren goed naar je, zijn erg motiverend. Als het je even tegen zit en je zit in een negatieve spiraal kijken ze naar een andere goede oplossing. Ook kreeg ik altijd snel antwoord, zodat ik weer verder kon gaan.

De aanpassingen van de voeding in het begin zijn niet zo groot. Met kleine stapjes wordt je levensstijl aangepast. En elke week kreeg je passende informatie. Dit was erg prettig. Op deze manier is het makkelijker om je levensstijl te veranderen. Het is niet in één keer een grote verandering.

Enorm veel geleerd

Door het invullen van mijn voeding en de feedback die ik kreeg op mijn voeding heb ik enorm veel geleerd. Ik ben mij nu bewust van welke voedingsmiddelen ik in neem en wat voor gevolgen dat heeft. Door op mijn voeding te gaan letten ben ik mij een stuk fitter gaan voelen.

Om de vier weken krijg je een nieuw trainingsschema aangepast naar jouw doel, dat was erg fijn. Het is elke keer weer een nieuwe uitdaging. Dit houdt het trainen leuk en geen verplichting.

Bericht aan nieuwe TLV-ers

Wat ik de nieuwe TLV-ers graag wil meegeven is dat TLV de juiste hulp geeft waardoor jij op een prettige en leerzame manier je levensstijl kan veranderen.

Na de afgelopen zes maanden kan ik zeggen dat ik mij fitter voel en bewuster ben geworden van mijn voeding. Het is een leerzaam proces met vallen en opstaan geweest. Ik weet dat ik nu nog niet bij mijn doel ben maar ik ben op de goede weg. Ik ben TLV daar enorm dankbaar voor.

Kortom, ik wil Bram en Melvin ontzettend bedanken voor alles! Het geeft mij een goed gevoel dat ik nog door ga met TLV. Ik kan het iedereen aanraden!

Groetjes,
Daphne

Online begeleiding

Wil jij ook zo’n mooi resultaat behalen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram