Ik wilde mijn levensstijl veranderen
Ik wilde mijn levensstijl veranderen
05 november 2015 

Ik wilde mijn levensstijl veranderen

Zes maanden geleden ben ik begonnen met TLV met het idee om gerichter te gaan trainen en bewust te worden van mijn voeding.

Bewustwording

Voordat ik mij opgaf voor TLV sportte ik 3 a 4 keer in de week. Ik zag alleen niks veranderen en merkte niet dat ik fitter werd. Ik wilde mijn levensstijl veranderen, zodat ik lekkerder in mijn vel kwam te zitten. Ik hoorde veel positieve verhalen over TLV en dat zij je goed kunnen begeleiden met het veranderen van je levensstijl. Ik was dus erg benieuwd.

Aller eerst wil ik zeggen dat ik onwijs veel heb geleerd in de afgelopen zes maanden over het bewust worden van voeding en hoe het lichaam reageert op veranderen.

Snel antwoord

De manier waarop Bram en Melvin je begeleiden is erg fijn. Ze luisteren goed naar je, zijn erg motiverend. Als het je even tegen zit en je zit in een negatieve spiraal kijken ze naar een andere goede oplossing. Ook kreeg ik altijd snel antwoord, zodat ik weer verder kon gaan.

De aanpassingen van de voeding in het begin zijn niet zo groot. Met kleine stapjes wordt je levensstijl aangepast. En elke week kreeg je passende informatie. Dit was erg prettig. Op deze manier is het makkelijker om je levensstijl te veranderen. Het is niet in één keer een grote verandering.

Enorm veel geleerd

Door het invullen van mijn voeding en de feedback die ik kreeg op mijn voeding heb ik enorm veel geleerd. Ik ben mij nu bewust van welke voedingsmiddelen ik in neem en wat voor gevolgen dat heeft. Door op mijn voeding te gaan letten ben ik mij een stuk fitter gaan voelen.

Om de vier weken krijg je een nieuw trainingsschema aangepast naar jouw doel, dat was erg fijn. Het is elke keer weer een nieuwe uitdaging. Dit houdt het trainen leuk en geen verplichting.

Bericht aan nieuwe TLV-ers

Wat ik de nieuwe TLV-ers graag wil meegeven is dat TLV de juiste hulp geeft waardoor jij op een prettige en leerzame manier je levensstijl kan veranderen.

Na de afgelopen zes maanden kan ik zeggen dat ik mij fitter voel en bewuster ben geworden van mijn voeding. Het is een leerzaam proces met vallen en opstaan geweest. Ik weet dat ik nu nog niet bij mijn doel ben maar ik ben op de goede weg. Ik ben TLV daar enorm dankbaar voor.

Kortom, ik wil Bram en Melvin ontzettend bedanken voor alles! Het geeft mij een goed gevoel dat ik nog door ga met TLV. Ik kan het iedereen aanraden!

Groetjes,
Daphne

Online begeleiding

Wil jij ook zo’n mooi resultaat behalen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen