Blij met het resultaat!!
Het verhaal van Mitchell:Het is nu een half jaar geleden dat ik ben begonnen met de online begeleiding van TLV. Mijn grote passie is honkbal. Ik heb TLV benaderd om wat strakker in mijn vel te zitten en tevens ter ondersteuning voor mijn sport honkbal.Gezond eten en hard trainen deed ik eigenlijk al jaren. Het lukte mij echter niet om een stukje droger te worden. Ik trainde altijd al vier keer in de week en at redelijk gezond. Wat ik niet wist: “wat en wanneer ik moest trainen, hoeveel calorieën ik binnen moet krijgen, wat en wanneer ik moet eten, etc.

Ik train nog steeds 4x in de week en weet nu precies wat ik moet trainen door de mobiele applicatie van TLV. Elke vier weken heb ik een ander schema gekregen, geperiodiseerd naar mijn doelstelling.

Eén a twee keer in de week houd ik mijn voeding bij in het online TLV systeem, dat vind ik zelf erg prettig. Ik kan zo precies zien hoeveel calorieen, koolhydraten, vetten en eiwitten ik binnen krijg. Als ik advies nodig had over mijn voeding, stuurde ik TLV een berichtje waar ik vervolgens gelijk feedback op kreeg.

Wat ik zo prettig vind aan TLV is dat het een totaal pakket is van training, lifestyle en voeding. Alle facetten zijn namelijk belangrijk om mijn doelstelling te bereiken.

Ik ben blij met het resultaat, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet. Na 6 maanden heb ik de handvatten gekregen om deze levensstijl vast te houden. Stapje voor stapje zal ik blijven werken om mijn doelstelling te bereiken!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen