Blij met het resultaat!!

Dit was de juiste keuze!

Het verhaal van Mitchell:Het is nu een half jaar geleden dat ik ben begonnen met de online begeleiding van TLV. Mijn grote passie is honkbal. Ik heb TLV benaderd om wat strakker in mijn vel te zitten en tevens ter ondersteuning voor mijn sport honkbal.Gezond eten en hard trainen deed ik eigenlijk al jaren. Het lukte mij echter niet om een stukje droger te worden. Ik trainde altijd al vier keer in de week en at redelijk gezond. Wat ik niet wist: “wat en wanneer ik moest trainen, hoeveel calorieën ik binnen moet krijgen, wat en wanneer ik moet eten, etc.

Ik train nog steeds 4x in de week en weet nu precies wat ik moet trainen door de mobiele applicatie van TLV. Elke vier weken heb ik een ander schema gekregen, geperiodiseerd naar mijn doelstelling.

Eén a twee keer in de week houd ik mijn voeding bij in het online TLV systeem, dat vind ik zelf erg prettig. Ik kan zo precies zien hoeveel calorieen, koolhydraten, vetten en eiwitten ik binnen krijg. Als ik advies nodig had over mijn voeding, stuurde ik TLV een berichtje waar ik vervolgens gelijk feedback op kreeg.

Wat ik zo prettig vind aan TLV is dat het een totaal pakket is van training, lifestyle en voeding. Alle facetten zijn namelijk belangrijk om mijn doelstelling te bereiken.

Ik ben blij met het resultaat, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet. Na 6 maanden heb ik de handvatten gekregen om deze levensstijl vast te houden. Stapje voor stapje zal ik blijven werken om mijn doelstelling te bereiken!

 

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram