''Ik rommelde maar wat aan en had weinig resultaat''

Voordat ik in contact kwam met Training, Lifestyle en Voeding sportte ik al ongeveer 2 jaar 3 keer per week in de sportschool. Ik wilde iets strakker in mijn vel zitten en dacht dat het met 3 keer per week een uur of anderhalf knallen te doen moest zijn. Helaas bleek dit niet zo te zijn. Ik kreeg energie van het trainen en voelde me goed omdat ik best fanatiek bezig was, maar eigenlijk rommelde ik maar wat aan. Het had weinig resultaat en een paar maanden geleden was ik dat zat.

Inspirerende Facebook pagina

Via Facebook kwam ik bij Bram en Melvin terecht, die een hele inspirerende pagina over training, lifestyle en voeding bijhouden. Ik volgde een paar weken lang wat ze posten en besloot ze te mailen om mee te doen. Ik kon meteen beginnen en was super gemotiveerd en enthousiast.

Een paar maanden ben ik door Bram en Melvin begeleid. Het meest zag ik op tegen het aanpassen van mijn voedingspatroon, maar het begon met kleine stapjes die erg goed te doen waren. Op deze manier heb je niet het gevoel dat je in een keer je hele leven moet omgooien maar gaat het geleidelijk, wat erg prettig was.

Lastig om de switch te maken

Ik heb na deze begeleidingsperiode een goed beeld gekregen van hoe een gezond eetpatroon eruit ziet. Ondanks dat het moeilijk is om in een paar maanden tijd afscheidt te nemen van alle oude vertrouwde recepten waar van alles doorheen zat wat mij nu wordt afgeraden, ben ik nog steeds bezig om het iedere dag weer een beetje beter te doen.

Naast het aangepaste voedingspatroon heb ik ook veel geleerd over trainen en de combinatie van training en voeding. De trainingsschema’s bevielen mij erg goed. Ik merk dat ik echt veel meer kracht en uithoudingsvermogen heb dan ik had, terwijl ik daar dus al 2 jaar aan ‘werkte’.

Het is een routine geworden

Het kost tijd en het kost mij meer tijd dan 3 maanden om een routine te maken van alles wat ik heb geleerd. Het is een proces van vallen en opstaan, maar vooral verder gaan. Ik heb van Bram en Melvin alles geleerd wat ik moet doen en weten om ervoor te zorgen dat ik een gezond en sportief leven kan leiden en daar ben ik ze beide erg dankbaar voor. Ze hebben al mijn vragen altijd meteen beantwoord en zijn gedurende de maanden dat ze mij hebben begeleid erg betrokken geweest. De begeleidingsperiode had mij niet beter kunnen bevallen. Ontzettend bedankt!

Liefs Zoë

Online begeleiding

Wil jij net als Zoë ook een mooi resultaat behalen? Klik dan hier voor onze online begeleiding.

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram