ZERO23 Trainer: Siem van Sluijs
10 april 2018 
in ZERO23

ZERO23 Trainer: Siem van Sluijs

Naam: Siem van Sluijs
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Haarlem
Burgerlijke staat: Relatie
Sportachtergrond: IJshockey, CrossFit
Functie: Personal Trainer

Hoe ben je bij Zero23 terechtgekomen?
Medeoprichter Bram Crans is mijn CrossFit-maatje. We trainen meerdere keren per week samen. Toen ik hoorde dat Zero23 nieuwe trainers zocht, ben ik daar meteen bovenop gedoken.

Wat is je achtergrond in de sport?
Ik was tot mijn 21e fanatiek ijshockeyer. Ik kwam met deze sport uit voor verschillende teams in meerdere competities, waaronder Jong Oranje, de Eredivisie en een jeugdcompetitie in Canada. Toen ik begon met mijn studie Bouwkunde besloot ik om te stoppen met ijshockey. Omdat ik niet stil kan zitten, begon ik al snel met CrossFit om m’n lichaam en geest fit te houden.

Wat maakt Zero23 voor jou uniek?
De persoonlijke aanpak met de cliënten.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat ik mensen met verschillende leeftijden en achtergronden leer kennen, maar ook dat ik samen kan trainen en veel plezier heb terwijl ik dat doe.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
In m’n vrije tijd ben ik het liefste aan het trainen of ontspannen met mijn vriendin, vrienden en/of familie.

Wat is jouw belangrijkste trainingstip?
Je moet een bepaalde structuur in je leven vinden die ervoor zorgt dat je meerdere keren per week met plezier kan trainen. Het is vooral een kwestie van goed plannen en de juiste mensen (trainers) om je heen hebben.

Wat vind jij de meest overschatte oefening?
De biceps-curl… Totaal niet relevant voor je dagelijkse lichamelijke beweging.

Op welke muziek train je zelf het liefst?
Het liefst op een beetje old-school rock of punk, maar ik hou ook van lekker harde techno op z’n tijd.

Welke vijf woorden omschrijven jou het best?
Enthousiast, optimistisch, vriendelijk, sociaal en impulsief.

Over de schrijver
Reactie plaatsen