Personal Trainer Siem van Sluijs

ZERO23 Trainer: Siem van Sluijs

PASPOORT: Siemon Douwe van Sluijs

Naam: Siem van Sluijs
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Haarlem
Burgerlijke staat: Relatie
Sportachtergrond: IJshockey, CrossFit
Functie: Personal Trainer

Hoe ben je bij Zero23 terechtgekomen?

Medeoprichter Bram Crans is mijn CrossFit-maatje. We trainen meerdere keren per week samen. Toen ik hoorde dat Zero23 nieuwe trainers zocht, ben ik daar meteen bovenop gedoken.

Wat is je achtergrond in de sport?

Ik was tot mijn 21e fanatiek ijshockeyer. Ik kwam met deze sport uit voor verschillende teams in meerdere competities, waaronder Jong Oranje, de Eredivisie en een jeugdcompetitie in Canada. Toen ik begon met mijn studie Bouwkunde besloot ik om te stoppen met ijshockey. Omdat ik niet stil kan zitten, begon ik al snel met CrossFit om m’n lichaam en geest fit te houden.

Wat maakt Zero23 voor jou uniek?

De persoonlijke aanpak met de cliënten.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Dat ik mensen met verschillende leeftijden en achtergronden leer kennen, maar ook dat ik samen kan trainen en veel plezier heb terwijl ik dat doe.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In m’n vrije tijd ben ik het liefste aan het trainen of ontspannen met mijn vriendin, vrienden en/of familie.

Wat is jouw belangrijkste trainingstip?

Je moet een bepaalde structuur in je leven vinden die ervoor zorgt dat je meerdere keren per week met plezier kan trainen. Het is vooral een kwestie van goed plannen en de juiste mensen (trainers) om je heen hebben.

Wat vind jij de meest overschatte oefening?

De biceps-curl… Totaal niet relevant voor je dagelijkse lichamelijke beweging.

Op welke muziek train je zelf het liefst?

Het liefst op een beetje old-school rock of punk, maar ik hou ook van lekker harde techno op z’n tijd.

Welke vijf woorden omschrijven jou het best?

Enthousiast, optimistisch, vriendelijk, sociaal en impulsief.

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram