ZERO23 Trainer: Anne Wester
Personal Trainer Anne Wester
ZERO23 Algemeen
Melvin Schol
ZERO23 Algemeen
1 min
0

ZERO23 Trainer: Anne Wester

1 min
0

Paspoort Anne Wester

Naam: Anne Wester
Leeftijd: 27-04-1989
Woonplaats: Heerhugowaard
Burgerlijke staat: relatie
Sportieve achtergrond: turnen en taekwondo
Functie: trainer

Hoe ben je bij ZERO23 terecht gekomen?
Ik moest tijdens mijn sportopleiding stagelopen en kwam terecht op een sportschool waar Arjan mijn stagebegeleider was. Op het moment dat hij de gym in Bloemendaal opende, vroeg hij of ik daar trainingen wilde verzorgen.

Wat is je achtergrond in de sport?
Van jongs af aan ben ik altijd al met sporten bezig geweest. Ik heb verschillende sporten beoefend. In taekwondo heb ik de zwarte band behaald en met turnen ben ik tot het NK gekomen. Tijdens en naast de sportopleiding heb ik ook diverse groepslesdiploma’s gehaald.

Wat maakt ZERO23 voor jou uniek?
Alle trainers zijn professioneel, hebben de juiste diploma’s en genoeg ervaring. Dit gaat hand in hand met het behalen van de doelstellingen van onze cliënten. Verder is de sfeer goed waardoor iedereen zich thuis voelt – iets wat ik zelf ook erg belangrijk vind.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Elk mens en iedere groep is anders. Dit maakt de trainingen afwisselend en uitdagend. Omdat we veel met functionele oefeningen werken zijn de mogelijkheden oneindig, waardoor het geven van een training nooit saai wordt. Het is geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen van een klant groeit, en hoe ze oefeningen uitvoeren waarvan ze het nooit hadden verwacht. Verder hou ik ook van het sociale aspect en houd ik ervan om te luisteren naar de verhalen en ervaringen van mensen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Vrienden opzoeken, lekker lunchen, wandelen, sporten. Net waar ik die dag zin in heb ;).

Wat is voor jou de belangrijkste trainingstip?
Heb geduld. Mensen willen vaak te snel: dan gaan ze van nietsdoen naar vijf keer in de week trainen. Dit houden ze logischerwijs niet vol, waardoor ze gefrustreerd raken en binnen de kortste keren terug bij af zijn. Geef jezelf de tijd. Neem genoeg met kleine(re) resultaten. Zo houd je het vol en verandert je levensstijl echt voor het leven.

Wat vind jij de meest overschatte oefening?
Cardio, als het gaat om afvallen. Veel vrouwen denken nog steeds dat cardio dé beste manier is om af te vallen. Ook denken ze dat krachttraining ervoor zorgt dat ze kunnen solliciteren naar de nieuwste filmrol van Arnold Schwarzenegger. Niets is minder waar. Gelukkig is er al veel meer bekend over de positieve effecten van krachttraining in combinatie met het verliezen van gewicht, maar voeding blijft de sleutel.

Op welke muziek train je het liefst?
House/deephouse

Welke vijf woorden omschrijven jou het best?

  • Spontaan
  • Tikkeltje ongeduldig
  • Sociaal
  • Energiek
  • Humoristisch
Reacties
Categorieën