Verbazingwekkende voortgang in 3 maanden tijd!

Voortgangfoto’s in 3 maanden tijd! 

‘’De afgelopen 3 maanden zijn mij goed bevallen’’

Training

Ik heb door jullie heel anders leren trainen. Ik vind trainen in circuit vorm heel fijn, maar soms ook heel zwaar. Doordat ik tussendoor ziek ben geweest heb ik er voor mijn gevoel niet altijd alles uit kunnen halen, maar ik heb altijd goed en zwaar getraind en gedaan wat ik kon. Ik merk nu dat mij lichaam sterker is geworden en dat ik meer aan kan dan ik dacht dat ik zou kunnen. 

Lifestyle

De aanpassingen op het gebied van lifestyle kwamen redelijk overeen met wat ik al deed. Ook hierbij zijn een aantal dingen die ik wel mee neem voor in de toekomst en ook een aantal dingen die ik op mijn eigen manier wil doen. Wel heb ik voornamelijk geleerd om goed op mezelf te passen en naar mijn lichaam te luisteren. 

Voeding

Ik heb in de afgelopen 3 maanden geleerd wat gezond eten is, en misschien nog wel belangrijker; weten wat je eet. Het is mij, vooral in het begin, opgevallen dat je zonder dat je het weet ontzettend veel producten eet met e-nummers en andere toegevoegde middelen. Ik vind het nu fijn om te weten wat ik eet en ook daar ook op let met boodschappen doen. Verder heb ik allerlei handvaten gekregen om mijzelf een gezond eetpatroon aan te meten. Ik vond het fijn dat dit gebeurde in kleine stapjes, dus iedere week een kleine aanpassing in je eetpatroon. Zo kun je het makkelijk toepassen en later ook vol houden. Er zijn een aantal dingen die mij heel goed bevallen, zoals gezond eten en weten wat je eet, maar ook een aantal dingen die mij minder goed zijn bevallen. Zo vind ik het toch erg lastig dat ik moet koken. Ik vind dit namelijk niks aan. Van alles wat ik heb geleerd pas ik toe waar ik mij prettig bij voel en vervang ik misschien andere dingen. Maar 1 ding is mij duidelijk en dat blijf ik doen; Gezond en gevarieerd eten.

Veel complimenten

Ik krijg veel complimenten over hoe ik er nu uit zie en dat doet me goed. Vooral omdat ik toch nog erg veel waarde hecht aan het getal op de weegschaal, en nu pas in zie dat dit niet relevant is. Na het meten zag ik namelijk dat ik overal zo’n 4 cm kwijt ben terwijl mijn gewicht nog bijna hetzelfde is als toen ik begon. Ik ga vanaf nu dus meer kijken naar mijn lichaam en hoe ik in mijn vel zit in plaats van dat ik dat de weegschaal laat bepalen.

Ik vond het contact met TLV erg fijn. Jullie hebben altijd snel gereageerd op vragen en andere mailtjes. Ook hebben jullie erg meegeleefd als ik me niet lekker voelde of als het allemaal niet zo liep als ik zou willen. Dit gaf mij een boost om er dan weer even tegen aan te gaan.

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alles wat ik van jullie heb geleerd. Ik neem dit mee en ga zeker nog zo door!

 

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram