In het vorige seizoen van TLV TV hebben wij een heerlijk eiwit pannenkoeken recept met jullie gedeeld. Wij willen graag nóg een eiwit pannenkoeken recept met jullie delen. Wij weten zeker dat dit nieuwe recept in de smaak gaat vallen!
Schenk met een soeplepel het beslag in de pan en laat het op laag vuur een paar minuten staan. Draai de pannenkoek(en) om en laat nog een paar minuten staan op laag vuur.
Tip 1: Als je een teppanyaki plaat hebt, dan zet je de plaat op 150 graden. Je kan vervolgens meerdere pannenkoeken tegelijk klaarmaken.
Tip 2: Tijdens het bakken van je pannenkoeken kan je ook alvast maaltijden klaarmaken voor de dagen die komen gaan.
Met dit beslag hebben wij 22 pannenkoekjes gemaakt.
77,5 kcal
5,8 gram koolhydraten
7,8 gram eiwitten
2,5 gram vetten
Doe als topping wat kwark (in dit geval senoble kwark), honing, blauwe bessen en/of frambozen erop.
6 vanille pancakes
35 gram blauwe bessen
35 gram frambozen
75 gram senoble kwark
15 gram honing
603 kcal
55 gram koolhydraten
53 gram eiwitten
17 gram vetten
Je moet ingelogd zijn op om een reactie te plaatsen.