Lancering TLV TV

Lancering TLV TV

Morgen is het zover, de promo van TLV komt online. De promo zal ongeveer 1,5 minuut duren. Er zit meer werk in dit filmpje dan jullie waarschijnlijk denken. Er zijn twee dagen lang gefilmd en wij zijn ook nog één dag de studio ingedoken voor het geluid. Het resultaat mag er wezen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van ons eigen YouTube-kanaal ‘TLV TV’, met wekelijks nieuwe video’s?

Bekijk dan het filmpje hieronder en abonneer je (gratis) zodat je op de hoogte blijft.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram