Lancering TLV TV
Lancering TLV TV

Morgen is het zover, de promo van TLV komt online. De promo zal ongeveer 1,5 minuut duren. Er zit meer werk in dit filmpje dan jullie waarschijnlijk denken. Er zijn twee dagen lang gefilmd en wij zijn ook nog één dag de studio ingedoken voor het geluid. Het resultaat mag er wezen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van ons eigen YouTube-kanaal ‘TLV TV’, met wekelijks nieuwe video’s?

Bekijk dan het filmpje hieronder en abonneer je (gratis) zodat je op de hoogte blijft.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen