Gulhan Isik Recensie

Recensie Gulhan

Beste Bram,

Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, je inzet en het constant achter mijn reet aan zitten om mijn doelen te bereiken. Het is met vallen en opstaan geweest. Ik heb goede en slechte dagen gehad, maar met jou aan de zijlijn heb ik mijn reis als zeer prettig- en vooral leerzaam ervaren.

Bewustwording

In mijn traject is niet alles direct over een andere boeg gegooid, maar kwamen de aanpassingen per week. Dit heeft mij de tijd gegeven om stap voor stap mijn “slechte” gewoontes zo veel mogelijk te elimineren. Natuurlijk heb ik nog wel eens een cheat day, maar ik ben nu in ieder geval wel bewust van wat ik allemaal naar binnenwerk en dat is eigenlijk waar het allemaal om gaat gedurende dit traject.. “bewustwording”. Mission accomplished dus!

Daarbij had ik de luxe dat ik je met regelmaat zag en het één en ander met je face to face kon bespreken. Dit werkt net even anders dan een email of telefonisch contact. Hierdoor wordt het allemaal wat persoonlijker. Wellicht een idee om in toekomst maandelijkse bijeenkomsten te houden, zodat deelnemers ervaringen met elkaar en (jullie) coaches kunnen delen.

Tevreden met het resultaat

Al met al ben ik meer dan tevreden met het resultaat. Nu ik zo lekker in mijn vel zit en zo goed bezig ben, heb ik besloten om het traject nog even door te trekken. Ik heb mijn doelen dan ook bijgesteld en ik ben er van overtuigd dat dit geen probleem moet/mag zijn, vanwege de kennis die ik in de afgelopen maanden heb vergaard.

Ons gezamenlijke Journey stopt hier, maar mijn eigen journey gaat dus nog even door.

Je bent een topper en nogmaals dank voor alles!

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram