Prachtig resultaat van Sven

Een prachtig resultaat van Sven! In 2011 heeft hij definitief de knop om gezet. Het resultaat mag er wezen!

Het succes verhaal van Sven

Allereerst wil ik Training, Lifestyle en Voeding heel erg bedanken voor de begeleiding!
Voordat ik bij jullie kwam was ik erg zoekende hoe je dingen als voeding en krachttraining moest combineren. Na veel zoeken op forums en internet zag ik door de bomen het bos niet meer. Helemaal omdat ik net heel veel was afgevallen. Hierdoor ben je bang om te veel te eten en weer aan te komen. Toen kwam ik via de TLV Facebook uit op jullie website. Jullie waren toen volgens mij nog niet heel erg bekend en ik volgde jullie in de eerste instantie voor de leuke tips en recepten.

Na een tijdje aangerommeld te hebben besloot ik toch een abonnement bij Training, Lifestyle en Voeding te nemen. Wat naar mijn mening een goede keuze is geweest.

De begeleiding

Ik vind jullie begeleiding erg motiverend en de opbouw is perfect. Je krijgt in hele kleine stapjes aangeleerd hoe je gezonder kan eten. Maar net zo belangrijk hoe je gezonder kan leven. Dit met betrekking op bijvoorbeeld: ‘hoeveel uur slaap je pakt en hoe laat je dan ongeveer naar bed gaat’. Dit heeft voor mij heel erg geholpen, omdat ik overdag weinig energie had. Ook de planning van het eten heeft mij erg geholpen.

Ook ben ik erg te spreken over de gemaakte schema’s van jullie. Verder vind ik het super hoe snel jullie altijd reageren op mijn vragen en de maandelijkse foto’s. Soms wel binnen 10 minuten, maar vaak nooit langer dan één uur. Mocht het wel langer duren dan hadden jullie mij van te voren op de hoogte gesteld. Dit is gelukkig niet vaak voorgekomen, alleen bij een belangrijk judo toernooi.

Al met al vind ik het een super ervaring!

Ik ga gewoon op dezelfde voet verder als ik van jullie heb aangeleerd. Ik wens jullie in de toekomst nog veel succes met jullie bedrijf en ik blijf jullie zeker volgen op Facebook!

Nogmaals heel erg bedankt, ik weet nu wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken.

Groetjes Sven

Online begeleiding

Wil jij net als Sven ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram