Ik was heel moe en voelde mij slap…

Ik ben begonnen bij TLV met het Voeding- en Lifestyle pakket. In het trainen had ik nog niet erg veel zin en daarnaast had ik er ook weinig tijd voor. Mijn voornaamste doel was om een paar kg af te vallen en daarnaast om weer fit te worden. Ik was heel moe en voelde mij slap.

Fitter en meer zin in trainen

Na ongeveer 4 maanden is dit allemaal veranderd. Ik was ongeveer vijf kilo kwijt, voelde mij een stuk fitter en de kriebels om er ook een beetje bij te gaan sporten werden steeds groter. Zo gezegd en zo gedaan, en daarmee heb ik zowel fysiek als mentaal grote stappen voor mijzelf gezet!Resultaat-Anoniem-Tlv-Er

Waar ik vooral positief op terug kijk zijn de kleine stapjes die elke week werden gezet. De eerste maanden zijn het vooral aanpassingen die je moet doen op je huidige voedingspatroon. Dit zijn kleine aanpassingen. Nu zul je denken: gaan we het hiermee redden? Dat dacht ik dus ook. Maar door week na week dit soort kleine toevoegingen te doen, en uiteraard ook dingen te minderen als bijvoorbeeld frisdrank, wijzig je in een paar maanden eigenlijk ongemerkt je eet patroon.

De puntjes op de I

Vervolgens werden de puntjes op de i gezet. Doordat je in het online programma van TLV je voeding tot in detail kon bijhouden, kreeg ik wekelijks feedback en aandachtspunten. Zo werd mijn voedingspatroon uiteindelijk specifiek op mij afgestemd.  Naast het sturen op voeding geven zij, vooral in het begin, ook heel veel andere nuttige informatie over allerlei verschillende zaken. Zo kreeg ik bijna wekelijks een uitgebreide uitleg mee gestuurd naast mijn aanpassingen met daarin zaken uitgelegd over hoe het bijvoorbeeld kan dat je honger krijgt? Waarom sommige producten goed voor je zijn en andere weer niet.

Positieve ervaring

Ik kijk dus zeer positief terug op het afgelopen half jaar. Op het gebied van voeding ga ik mezelf redden en met de training schema’s ga ik nog even door. Ik kan dit een ieder aanraden. Of het nou gaat om afvallen, of juist aankomen (of andere doelen), deze mannen weten waar ze over praten en weten het ook nog eens leuk en motiverend te brengen. 

Uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zelf doen. Het kost tijd, maar alles went, en voor mij is dit het zeker waard.

Bram en Melvin bedankt!!

 

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram